Cum poti avea o oaza in mijlocul orasului? – CASA LUX iulie 2017

Publicat de / / 0 Comentarii

Aparitie in presa - CASA LUX - iulie 2017: Cum putem avea o oaza in mijlocul orasului? Esential este susurul apei in fundal: oricat de mica ar fi suprafata de apa amenajata, efectul ei sporeste daca veti adauga o fantana arteziana

Catre articol

Secretul relaxarii totala prin Fantanile de Interior – Misiunea Casa

Publicat de / / 0 Comentarii

Ce poate fi mai relaxant decat sunetul unei ape curgatoare? Cu ajutorul unei fantani de interior poti produce in mijlocul casei tale acest efect relaxant pe care il regasesti in mod normal in natura.

Catre articol

Nobletea din piatra naturala si Fantanile Decorative – CASA LUX iunie 2017

Publicat de / / 0 Comentarii

Aparitie in presa - CASA LUX - iunie 2017: Apa și piatra naturala ornamentală de calitate alcătuiesc un cuplu seducător, prin care Fantanile si Peretii de Apa scot din anonimat orice spațiu, conferindu-i eleganță și prospețime.

Catre articol

Fantanile de interior purifica aerul din casa – Misiunea Casa

Publicat de / / 0 Comentarii

Fantanile de interior capteaza particulele de praf, alergeni si bacterii si au ca efect eliminarea impuritatilor din atmosfera. Fantanile decorative purifica aerul din incapere captand impuritatile pe care altfel le-am respira si ajuta in acelasi timp la reglarea umiditatii.

Catre articol

Fantanile de interior – Terapia cu natură din casa ta – Misiunea Casa

Publicat de / / 0 Comentarii

Terapia cu natura din casa ta: Pentru cei mai multi dintre noi, fantanile de interior pot parea doar un moft. In realitate, aceste obiecte decorative au si un rol terapeutic, insa prea putin cunoscut. In acest articol din Misiunea Casa poti gasi informatii utile despre cum sa alegi fantana decorativa ideala pentru tine.

Catre articol