Fantana Arteziana Muzicala


Proiecte unicat - Fantani Dinamice si Jocuri de Apa- bluConcept

fantana-arteziana-muzicala-01
fantana-arteziana-muzicala-02
fantana-arteziana-muzicala-03
fantana-arteziana-muzicala-04

Fantana Arteziana Muzicala

Prin intermediul acestui proiect complex, echipa noastră a dovedit că oricine se poate bucura de propria fantana arteziana muzicala în grădina sa, în doar câteva luni. Vazute doar in gradinile palatelor, in Las Vegas sau Dubai, fantanile muzicale sunt absolut spectaculoase și impresionează combinând cu măiestrie dansul apei cu cel al culorilor pe ritmuri muzicale, însă nu sunt tocmai o prezență obișnuită în curțile românilor.

Acest lucru se va schimba însă odată cu descoperirea acestei fantani arteziene de gradină, o bijuterie a portofoliului nostru ce a prins viață dupa mai multe luni de munca intensa. La o primă privire, este evident că ceea ce impresionează este jocul jeturilor de apă pe care, dacă le privești când se lasă întunericul, le vei asemăna probabil cu jeturi de lavă colorată ce par a țâșni din sufletul pământului.

Fantana arteziana este amplasată chiar la intrarea unei reședințe private din Snagov și are rolul de a primi vizitatorii cu grație și eleganță și de a-i impresiona de la prima întâlnire. Este evident că proprietarul reședinței, de altfel o casă ce urmează linii arhitecturale moderne și se bucură de dotări de ultimă generație, a mizat pe efectul care iti taie reasuflarea al acestei arteziene interactive, fără a-i fi teamă de un strop de opulență în conturarea personalității reședinței sale.

În ceea ce privește construirea acestei fantani muzicale, putem spune că a fost într-adevăr o provocare pe care ne-am dorit-o și pe care am reușit să o finalizăm cu succes. Am pornit de la un bazin cu un diametru de 6 metri, pe care l-am placat cu mozaic și brâu din granit, prelucrat manual, urmând liniile unui șablon.

Apoi am pus accent pe interactivitatea fântânii arteziene, cheia jocului de lumini, apă și muzică fiind un panou de control cu ajutorul căruia clientul poate selecta coregrafia dorită, inclusiv înălțimea jeturilor de apă și întreaga configurație de control de tip DMX, al cărei creier este un computer dedicat, cu monitor și tastatură. Ce este și mai interesant, este că această fântână arteziană interactivă poate fi controlată direct de pe telefonul mobil sau tabletă, fără a mai fi necesară deplasarea până la panoul de control.

Aranjamentul fântânii muzicale impresionează prin varietate, bazinul găzduind atât duze cu jeturi cristaline (Lance), cât și duze spumante (Snowy și Foamy). Jetul central atinge 6 metri înălțime, în timp ce jeturile spumante se ridică până la 4 metri, iar cele Lance ajung până la 3 metri.

Culorile sunt însă cele care desăvârșesc peisajul acestei fântâni arteziene de grădină muzicală, sistemul de iluminare fiind submersibil și controlat DMX, sincronizat perfect cu jocurile de apă datorită computerului încorporat fântânii.

Pe lângă toate acestea, pentru a asigura funcționarea impecabilă a fântânii arteziene muzicale, am decis să instalăm și un sistem anemometru care se asigură că stropii buclucași ce doresc să părăsească fântâna din cauza vântului sunt ținuți la locul lor.

În ceea ce privește întreținerea fântânii, clientul nu va trebui să își facă griji, bazinul fiind prevăzut cu un sistem de filtrare independent care păstrează apa curată și îndepărtează toate particulele atrase în bazin.

 

Caracteristici Fantana Muzicala

Tipul lucrarii: amenajare fantana arteziana
Materiale folosite:

  • elemente componente din otel inoxidabil
  • mozaic de sticla colorata
  • sistem iluminare LED RGB DMX
  • ansamblu de duze din alama si otel inoxidabil
  • tablou cu automatizari si comanda individala pentru fiecare jet de apa
  • computer de comanda si convertizor interfata DMX
  • senzor de nivel cu umplere bazin automat
  • senzor de vant (anemometru)
  • sistem de purificare apa

* comanda prin telefonul mobil / tabletă
* spectacole personalizate cu muzică
* coregrafie dinamică și/sau interactivă
* jocuri de lumini corelate cu muzica

Dimensiuni: diametru bazin 6.00 x 6.00 m, inaltime jeturi de apa, intre 3.00 si 6.00 m
Amplasare: resedinta privata
Durata de executie: 120 zile

Pret estimat: pornind de la 27.500 €

 

Doriti mai multe informatii?

Suntem la un pas distanta! Scrieti-ne si aflati mai multe informatii despre posibilitatile de personalizare pentru proiectul pe care vi-l imaginati. Ne puteti contacta la adresa de email contact@bluconcept.ro sau prin formularul din pagina de contact.

Proiecte similare

SHARE