Panza apa – Galeriile TITAN


Fantani Cascada de Interior - Proiecte unicat bluConcept

proiect-titan-01
proiect-titan-02
proiect-titan-03
proiect-titan-04
proiect-titan-05
proiect-titan-06
proiect-titan-07

Fantana Panza de Apa

Această pânză de apă este una dintre cele mai spectaculoase creații ale echipei bluConcept, fiind cea mai înaltă fântână de apă din Europa, cu o înălțime impresionantă de 19.20 m. Valurile pânzei de apă curg de la etajul patru al Galeriilor Comerciale Titan, de-a lungul ambelor fețe ale fântânii și prind viață datorită sistemului de iluminare RGB.

Jocul culorilor trăiește în simbioză cu valurile apei, care se preling cu melancolie până la parterul galeriilor unde, parcă trezite din visare, își atingculmile și explodează într-un bazin în care sunt întâmpinate de 5 fântâni arteziene, întrupate în cascade vesele. Fiecare arteziana cade apoi în mrejele unui joc al luminilor, create în mod independent de leduri RGB.

Panza de apa pare a fi o poveste ce începe în ritmuri line și se amplifică pe măsură ce se revarsă spre finalul călătoriei sale. O fantana arteziană hipnotizatoare prin prezență, design și detalii tehnice, această fântână decorativă de interior este creată pentru a garanta efectul WOW în orice spațiu cu dimensiuni generoase.

Caracteristci fantana

Tipul lucrarii: reamenajare
Materiale folosite:

  • elemente componente din otel inoxidabil
  • sistem iluminare LED RGB DMX
  • ansamblu fantani arteziene cu jocuri de apa
  • sistem de purificare apa

Dimensiuni: 4.20 x 19.20 m (L x H)
Amplasare: Galeriile Comerciale TITAN - Bucuresti
Durata de executie: 120 zile

Pret estimat: 28.000 - 45.000 €

 

Doriti mai multe informatii?

Suntem la un pas distanta! Scrieti-ne si aflati mai multe informatii despre posibilitatile de personalizare pentru proiectul pe care vi-l imaginati. Ne puteti contacta la adresa de email contact@bluconcept.ro sau prin formularul din pagina de contact.

Proiecte similare

SHARE