Panza de Apa – Salon evenimente


Fântâna Cascadă de Interior - Fântâni unicat bluConcept

proiect-panza-de-apa-cupola-01
proiect-panza-de-apa-cupola-02
proiect-panza-de-apa-cupola-03
proiect-panza-de-apa-cupola-04
proiect-panza-de-apa-cupola-05
proiect-panza-de-apa-cupola-06

Panza de Apa

Salonul de evenimente a ales să iasă din tiparele saloanelor clasice prin îmbogățirea spațiului cu trei fântâni cascada spectaculoase ce domină spațiile în care sunt amplasate și se fac remarcate cu ușurință la o privire de ansamblu. Acestor fântâni cascada li s-a adăugat sisteme de iluminare RGB, pentru a se armoniza usor cu paleta de culori aleasă de cei care doresc să organizeze evenimente în acest spațiu.

Fiecare cascadă de interior realizată de echipa bluConcept pentru acest salon aduce un plus de culoare și originalitate spațiului, mizând pe atracția irezistibilă pe care o exercită asupra privitorilor. Menită a fi unul dintre elementele de decor ce impresionează vizitatorii și contribuie la decizia acestora de a-și organiza evenimentul în salonul de evenimente, cascada de interior este o investiție ce îi va recompensa pe cei care au ales-o să le înfrumusețeze spațiul.

Pe lângă cascada de interior situată în zona de socializare a salonului, am instalat două cascade mai mari în sala de mese a salonului, locul unde se organizează evenimentele. Cele două Pânze de Apă impresionează privitorii prin grația căderii de apă, designul contemporan și jocul sistemului de iluminat. Simpla prezență a acestor fântâni cascada contribuie la crearea unui cadru elegant și original al evenimentului și, mai mult decât atât, menține prospețimea aerului în salon.

Pentru a păstra armonia cu viziunea arhitectului ce a proiectat spațiile, am ales ca elementele acestor fântâni cascadă să fie vopsite în aceleași nuanțe. Fiecare cascadă de interior din acest salon de evenimente își aduce propriul aport la personalitatea și ambianța spațiilor și se poate transforma rapid într-o carte de vizită a acestuia. Prezența acestor fântâni va rămâne cu siguranță o amintire plăcută pentru cei care au avut ocazia de a petrece câteva ore aici, devenind o recomandare pentru organizarea unor evenimente viitoare.

Caracteristici Fantana

Tipul lucrarii: reamenajare
Materiale folosite:

  • elemente componente din otel inoxidabil satinat
  • vopsire piese în câmp electro-static
  • sistem de recirculare apa ECO
  • panou Pânză de Apă din tesătură inoxidabilă
  • sistem iluminare LED RGB 
  • marmură decorativă rotunjită

Dimensiuni: 2.000 x 2.600 mm (L x H)
Amplasare: Salon evenimente - Ploiesti
Durata de executie: 30 zile

Pret estimat: 2.800 - 5.400 €

 

Doriti mai multe informatii?

Suntem la un pas distanta! Scrieti-ne si aflati mai multe informatii despre posibilitatile de personalizare pentru proiectul pe care vi-l imaginati. Ne puteti contacta la adresa de email contact@bluconcept.ro sau prin formularul din pagina de contact.

Proiecte similare

SHARE