Fantana de Apartament - Dune de Piatra


Proiecte unicat - Fantani decorative bluConcept

proiect-fantana-dune-piatra-01
proiect-fantana-dune-piatra-02
proiect-fantana-dune-piatra-03
proiect-fantana-dune-piatra-04
proiect-fantana-dune-piatra-05

Fantana Dune de Piatra

Iată o fantana de apartament ce nu necesită un spațiu generos pentru a se arăta în toată splendoarea ei și a îmbogăți designul unei încăperi. Multe fantani de interior de acest tip sunt deseori comandate pentru apartamente pentru a crea iluzia unui colț de natură în inima unei clădiri de apartamente, și pentru a aduce o notă de prospețime interiorului și a invita la relaxare.

Această fantana de interior pentru apartament se remarcă din prima secundă în care vizitatorul pășește în încăpere datorită aspectului elegant și, mai ales, datorită naturaleței cu care valurile realizate din foiță de piatră naturală redau imaginea unei cascade de apă naturală. Sistemul de iluminare cu LED alb montat pe laterale potențează farmecul acestei fantani de interior și aduce o notă de romantism încăperii.

Ce este remarcabil la acest tip de fantana de interior pentru apartament este ușurința cu care pot fi mutate dintr-un colț în altul al încăperii sau dintr-o cameră în alta. Deși designul trădează robustețe, panoul din care a fost realizată această fântână este în realitate ultra ușor, permițând astfel mutarea ei fără a fi necesar un echipament special. Elementele metalice însă, ce asigură rezistența și suportul fântânii, sunt construite din oțel inoxidabil pentru a garanta o durată de viață lungă.

Acest tip de fantana de interior este un concept nou, echipa noastră mândrindu-se cu introducerea sa pe piață și cu succesul pe care îl are în rândul celor care locuiesc în apartamente, dar care își doresc să se bucure de un colț de natură și o cădere de apă în apartament.

 

Caracteristici Fantana

Tipul lucrarii: reamenajare
Materiale folosite:

  • panou de ardezie naturala cu forme valurite
  • elemente componente din otel inoxidabil
  • sistem de recirculare apa ECO
  • sistem de iluminare LED alb
  • marmură decorativă rotunjită

Dimensiuni: 650 x 1.400 mm (L x H)
Amplasare: resedinta privata - Arad
Durata de executie: 30 zile

Pret estimat: 870 - 1.300 €

Doriti mai multe informatii?

Suntem la un pas distanta! Scrieti-ne si aflati mai multe informatii despre posibilitatile de personalizare pentru proiectul pe care vi-l imaginati. Ne puteti contacta la adresa de email contact@bluconcept.ro sau prin formularul din pagina de contact.

Proiecte similare

SHARE