Fantana Tablou – Perete de apa


Fântână de perete - Resedință privată

proiect-tabloudasca-01
proiect-tabloudasca-02
proiect-tabloudasca-03

Fantana de perete

O adevărată operă de artă ce învăluie nu doar simțul vizual, ci și pe cel auditiv, fântâna tablou a fost creată din dorința de a personaliza reședințele private cu o notă originală, sofisticată și relaxantă. Bucurându-se de o ramă elegantă, ce invită un strop de decadență în încăpere, această fantana de interior pare a fi o fereastră spre un alt tărâm, o poarta spre o lume magică.

Chiar dacă fizic nu veți putea trece dincolo de această poartă, efectul valurilor ce se preling de-a lungul fantanii de perete, amestecat cu șoaptele apei ce curge necontenit, vă va purta într-o lume a relaxării și destinderii. La fel de binefăcătoare ca și un masaj al simțurilor, fântâna tablou este cu adevărat un element de decor unic, ce trădează bun gust, imaginație și eleganță.

Una dintre cele mai frumoase fântâni de apartament, ce combină grațios căderi de apă cu un decor unic, fântâna tablou este disponibilă în variante personalizate, care respectă cu atenție fiecare cerință a clientului pentru a deveni una dintre cele mai valoroase opere de artă ale colecției acestuia.

Caracteristici tehnice fantana

Tipul lucrarii: amenajare
Materiale folosite:

  • elemente componente din otel inoxidabil
  • panou din marmură antichizată
  • sistem iluminare LED alb 
  • ansamblu fantani arteziene cu jocuri de apa
  • sistem de purificare apa

Dimensiuni: 780 x 1.680 mm (L x H)
Amplasare: Resedință privată - Bucuresti
Durata de executie: 30 zile

Pret estimat: 1.800 - 3.400 €

 

Doriti mai multe informatii?

Suntem la un pas distanta! Scrieti-ne si aflati mai multe informatii despre posibilitatile de personalizare pentru proiectul pe care vi-l imaginati. Ne puteti contacta la adresa de email contact@bluconcept.ro sau prin formularul din pagina de contact.

Proiecte similare

SHARE