Perete de Apa din otel inoxidabil


Perete de apa realizat din panouri de otel inoxidabil cu forme valurite - bluConcept

perete-apa-inox-valurit-01
perete-apa-inox-valurit-02
perete-apa-inox-valurit-03
perete-apa-inox-valurit-04

Perete de Apa din inox valurit

O idee de decor spectaculoasă, fără însă a încărca încăperea sau a întrerupe fluiditatea designului, acest model de perete de apa din inox cu forme valurite câștigă din ce în ce mai multă popularitate în rândul celor care sunt deschiși ideilor moderne de amenajare.

Acest perete de apă, se bucură de o reinventare și este transformat într-un tablou viu ce intamplina pacientii unei renumite clinici stomatologice.

Elementul cheie al acestei fântâni de perete este fără îndoială panoul valurit realizat din otel inoxidabil pe care par a aluneca cu nonșalanță valuri de apă. Căderile de apă se unduiesc astfel pe valurile acestui perete de apa nonconformist, invitând privitorii să asiste la un dans grațios. Sistemul de iluminare LED poleiește luciul apei și oferă o notă luxoasă fântânii.

Un perete de apă absolut spectaculos ce atrage privirile și îi impresionează în mod plăcut pe toți cei care au ocazia să îl admire, această fântână de perete este disponibilă într-o varietate de dimensiuni, putând îmbrăca chiar și un întreg perete.

Un concept ingenios, fântâna reinventează orice spațiu și aduce un plus de rafinament oricărei încăperi în care este amenajată. Un perete de apă va fi întotdeauna o îmbunătățire notabilă adusă încăperii, fie că discutăm din punct de vedere estetic, fie că îmbrățișăm efectele benefice ale căderii de apă și susurului acesteia în apropierea noastră. Prospețime, stare de bine, relaxare și un aer mai curat, iată doar câteva dintre beneficiile oferite de acest…tablou viu din apa.

Caracteristici – Pereti de Apa

Tipul lucrarii: reamenajare
Materiale folosite:

  • panou realizat din otel inoxidabil
  • dozator din otel inoxidabil cu sistem anti-stropi
  • elemente componente din otel inoxidabil
  • echipamente pentru tratare si recirculare apa
  • sistem de iluminare LED
  • marmura decorativa alba

Dimensiuni: 1.25 x 2.60 m  (L x H)
Amplasare: Receptie clinica stomatologica - Bucuresti
Durata de executie: 25 zile

Pret estimat: 2.800 - 3.400 €

Doriti mai multe informatii?

Suntem la un pas distanta! Scrieti-ne si aflati mai multe informatii despre posibilitatile de personalizare pentru proiectul pe care vi-l imaginati. Ne puteti contacta la adresa de email contact@bluconcept.ro sau prin formularul din pagina de contact.

Proiecte similare

SHARE