Fantana cascada pentru gradina


Fantana decorativa de gradina cu apa in cascada - bluConcept

fantana-cascada-gradina-01
fantana-cascada-gradina-02
fantana-cascada-gradina-03
fantana-cascada-gradina-04

Fantana cascada pentru gradina

Proiectul a pornit de la consultanta de specialitate Feng Shui prin care s-a detrminat amplasarea optima a fantanii si elementele componente, astfel incat fantana in cascada sa contribuie benefic si la activarea energiilor pozitive. In acest fel, o fantana cascada pentru gradina indeplineste pe langa rolul estetic si la armonizarea spatiului, invitand la relaxare si meditatie.

Elementele de cupru sunt vizibil prezente in cadrul fantanii, al carui corp a fost realizat din foita de piatra naturala de culoare neagra. In interiorul structurii pe care sunt fixate cele trei boluri din cupru, este ascunsa intreaga instalatie si echipamentele tehnice de control. Avand o semnificatie aparte si din punct de vedere spiritual, instalatia de control cuprinde pentru aceasta fantana cascada si un sistem de incalzire cu termostat, astfel incat fluxul continuu de curgere al apei sa nu fie intrerupta de zilele geroase de iarna.

Caracteristci fantana

Tipul lucrarii: amenajare
Materiale folosite:

  • elemente componente din piatra naturala
  • boluri din cupru imbracate cu mozaic de piatra
  • sistem de recirculare apa ECO
  • sistem iluminare LED colorat
  • marmură decorativă rotunjită
  • sistem de umplere automata

Dimensiuni: 0.80 x 1.05 m (L x H)
Amplasare: resedinta privata - Corbeanca
Durata de executie: 30 zile

Pret estimat: 1.800 - 3.200 €

Doriti mai multe informatii?

Suntem la un pas distanta! Scrieti-ne si aflati mai multe informatii despre posibilitatile de personalizare pentru proiectul pe care vi-l imaginati. Ne puteti contacta la adresa de email contact@bluconcept.ro sau prin formularul din pagina de contact.

Proiecte similare

SHARE