Doriti mai multe informatii?
Sunati la 0751 234 822

Poarta-D, poarta pentru decontaminare

POARTA-D, un sistem avansat pentru decontaminare realizat de bluConcept

Ca specialisti in instalatii hidraulice si pasionati de tehnologie, am dorit sa ne implicam si contribuim in lupta de preventie a raspandirii noului Corona virus. Bazându-ne pe experienţa acumulată în domeniile noastre de peste 10 ani de activitate, ne-am unit forţele cu Compania DDD pentru a proiecta un instrument necesar protejării sănătaţii.

Asa am creat POARTA-D, o poarta avansata, complet automatizata, ce nu necesita operator uman, pentru decontaminarea persoanelor si a obiectelor ce trec prin interior.

Prin stransa colaborare cu specialistii in dezinfectie din cadrul Companiei DDD, oferim un pachet complet, cu solutii de dezinfectare avizate de Ministerul Sanatatii, prietenoase si sigure pentru utilizarea de catre persoane, fara echipament de protectie! Toate solutiile recomandate sunt testate, avizate, aprobate si au efect virucid!

www.poarta-decontaminare.ro

Poarta-D, poarta pentru decontaminare Poarta-D, poarta pentru decontaminare Poarta-D, poarta pentru decontaminare Poarta-D, poarta pentru decontaminare Poarta-D, poarta pentru decontaminare

Zona activa

 • Cadru structura inox – zona decontaminare
 • Suport inox cu roti pivotante, pentru mobilitate.

Zona tehnica

 • Recipient rezervor solutie dezinfectanta
 • Instalatie de pompare cu reglaj debit si presiune
 • Instalatie hidraulica de presiune
 • Sistem cu duze pentru dispersie uniforma sub presiune
 • Tablou electric cu senzori si automatizare de functionare
 • Sistem semnalizare vizuala in momentul accesului in zona de deconataminare

Schita Poarta-D, poarta pentru decontaminare Schita 02 Poarta-D, poarta pentru decontaminare

Lista componente principale:

 1. Senzor detecție persoane
 2. LED semnalizare
 3. Rezervor biocid
 4.  Structura din otel inoxidabil
 5. Duze de pulverizare
 6. Roti pentru mobilitate

CERTIFICĂRILE FAC DIFERENȚA

Din septembrie 2018, Compania DDD este prima şi singura firma d.d.d. din România, ce deţine standardul european CEPA – CEN EN 16636, considerat simbolul profesionalismului la nivel european.

Certificarea CEPA® confirmă existenţa unui serviciu care are în vedere nu doar calitatea la care sunt livrate serviciile ci şi felul în care acestea pot îmbunătăţi standardul de viaţă.

Prin strânsa colaborare cu bluConcept în proiectarea, testarea și autorizarea Porții-D Anti Covid-19, transmitem garanția standardelor și implicit a calității se către toți clienții noștri.

Alte Articole

Comments are closed here.