Fantana pentru terasa


Proiecte unicat pentru terase si gradini - Fantani decorative bluConcept

fantana-pentru-terasa-01
fantana-pentru-terasa-02
fantana-pentru-terasa-03
fantana-pentru-terasa-04

Fantana pentru terasa

Un nou proiect bluConcept a transformat mica gradina a acestei resedinte private intr-un spatiu primitor, ce ofera intimitate pentru intreaga familie. Terasa larg deschisa ne-a ajutat sa conturam aceasta fantana tinand cont de plantele deja existente si reusind astfel sa pastram volumetria spatiului. Punctul central din fantana pentru terasa il reprezinta cascada, al carei dinamica invioreaza intregul spatiu prin clipocitul apei. Curgerea se transforma ulterior intr-o oglinda linistita de apa, ce se revarsa peste marginea panourilor din ardezie neagra.

Deoarece toate fantanile pentru terasa sunt expuse conditiilor meteorologice extreme, elementele componente au fost atent alese in faza de proiectare, pentru a oferi durabilitate si usurinta in mentenanta de-a lungul anilor. Tot ce ramane de facut acum este sa ne delectam privirea si simturile si sa ne lasam reconcetati la natura cu ajutorul noii fantani de pe terasa.

 

Caracteristici Fantana decorativa

Tipul lucrarii: amenajare terasa
Materiale folosite:

  • panouri de ardezie neagra Panther Black
  • piedestal de travertin
  • elemente componente din otel inoxidabil
  • duza cascada de revarsare din otel inoxidabil
  • sistem de recirculare apa ECO
  • sistem de iluminare LED

Dimensiuni: 1.200 x 1.800 mm (L x l)
Amplasare: terasa resedinta privata - Bucuresti
Durata de executie: 45 zile

Pret estimat: 4.300 - 6.700 €

Doriti mai multe informatii?

Suntem la un pas distanta! Scrieti-ne si aflati mai multe informatii despre posibilitatile de personalizare pentru proiectul pe care vi-l imaginati. Ne puteti contacta la adresa de email contact@bluconcept.ro sau prin formularul din pagina de contact.

Proiecte similare

SHARE