Perete de Apa din piatra naturala


Fantana cascada din piatra pentru exterior - bluConcept

fantana-cascada-din-piatra-01
fantana-cascada-din-piatra-02
fantana-cascada-din-piatra-03

Fantana cascada din piatra

Fantana cascada din piatra va avea întotdeauna puterea de a smulge orice spațiu din sfera „obișnuitului” și a-i oferi elementul de originalitate de care are nevoie pentru a trăda personalitatea proprietarului și a reinventa mediul ce o înconjoară. Acesta este și cazul fântânii cascadă amplasată pe peretele exterior al unei case din cartierul Pipera.

O casă elegantă și contemporană, ce se bucură de o terasă acoperită, a primit cu brațele deschise prezența unei fântâni cascadă, ce s-a integrat perfect în decor și a devenit una cu arhitectura terasei și casei. Fantana cascada din piatra a fost amplasată în continuarea terasei acoperite, contribuind astfel la deschiderea spațiului și invitarea naturii în interior.

Fantana cascada își face simțită prezența din momentul în care pășești pe terasă, fiind un element de decor impozant si elegant. Efectul sonor este fermecător, invitând oaspeții să se cufunde într-o stare de relaxare și contemplare. Această fantana cascada se remarcă prin frumusețea placajului de travertin cu care este îmbrăcată, placaj ce rezonează perfect cu amenajarea exteriorului casei și contribuie la amplificarea efectului sonor produs de căderea de apă.

Deși o prezența deloc neglijabilă, fantana cascada din piatra nu este deloc pretențioasă când vine vorba de întreținere. Dimpotrivă! Aceasta este prevăzută cu un sistem de umplere automată, ce contribuie la confortul proprietarului, și un cronometru atașat sistemului de skimmer, ce are ca rol curățarea luciului apei de frunze și impuritățile aduse de vânt.

Bonusul atașat acestei fântâni este bazinul deschis, îmbrăcat într-un covor de marmură neagră rotunjită, primitor în zilele de vară, când proprietarul va fi în căutarea unei surse de răcoare și prospețime. La lăsarea nopții, fantana cascada se preschimbă într-o sursă de lumină discretă, având un sistem de iluminare submersibil cu 3 spoturi din inox, ce răspândesc lumină.

Caracteristici fantana cascada

Tipul lucrarii: reamenajare terasa
Materiale folosite:

  • elemente componente din otel inoxidabil
  • placi din travertin scapitat
  • dozator din otel inoxidabil cu sistem anti-stropi
  • marmură neagra ce decoreaza interiorul bazinului
  • sistem de iluminare submersibil cu LED
  • sistem de umplere automata
  • tablou electric de control si automatizari

Dimensiuni: 1.00 x 3.2 m  (L x H)
Amplasare: Resedinta privata - Bucuresti
Durata de executie: 30 zile

Pret estimat: 2.700 - 3.800 €

 

Doriti mai multe informatii?

Suntem la un pas distanta! Scrieti-ne si aflati mai multe informatii despre posibilitatile de personalizare pentru proiectul pe care vi-l imaginati. Ne puteti contacta la adresa de email contact@bluconcept.ro sau prin formularul din pagina de contact.

Proiecte similare

SHARE