Fantana Decorativa de gradina


Fântâni si Iazuri pentru gradini - Fântâni Cascada unicat bluConcept

proiect-cascada-01
proiect-cascada-02
proiect-cascada-03
proiect-cascada-04
proiect-cascada-05
proiect-cascada-06

Fantani decorative de Gradina

Grădina! Oaza de relaxare privată a tuturor celor care au posibilitatea să stea departe de jungla de asfalt și să își asculte gândurile în natură. Dacă grădina găzduiește și o sursă de apă, precum sunt aceste fantani decorative de gradina, atunci peisajul devine absolut spectaculos, iar prospețimea invadează întreaga oază. Imaginați-vă o siesta făcută pe acorduri de căderi de apă, ce se preling ritmat în fantani decorative de gradina.

Cascada decorativa este exact acel plus de prospețime, frumusețe și originalitate ce va metamorfoza o grădină într-un colț de paradis. Cei care optează pentru fantani decorative de gradina precum aceasta se vor bucura de un cadru de relaxare natural, mereu răcoros și proaspăt.

Cele mai multe fantani decorative de gradina sunt de dimensiuni relativ reduse, însă această cascadă este un adevărat colț de natură domesticit de echipa noastră. Având la bază o structură ce se bazează pe suportul și aspectul rugos al unor bolovani din rocă, cascada noastră se integrează perfect în grădină, fără a face notă discordantă cu mediul natural.

Micul munte de bolovani tronează hotărât asupra unui iaz și, prin intermediul unei limbi din marmură, asigură suport cascadei ce desăvârșește această fântână. Un element indispensabil acestor fântâni decorative de grădină, cascada este montată la o înălțime suficientă pentru a permite celor aflați în căutarea unor momente de răcoare să se strecoare sub perdeaua de apă a acesteia.

Revenind la elementul de bază al acestui tip de fantana decorativa de gradina, iazul în care se revarsă cascada și în care, spre surprinderea și încântarea privitorului, înoată pești KOI, acesta este caracterizat de o durabilitate absolut extraordinară datorită plăcilor de șist folosite pentru construcția sa, precum și a foliei geotextile și membranei PVC ce au contribuit la definitivarea acestuia.
Pentru a asigura prospețimea apei și un mediu ideal pentru bunăstarea peștilor ce populează iazul, echipa noastră instalează în aceste fantani decorative de gradina echipamente de filtrare a apei pentru particule și UVC. Mai mult decât atât, pentru că întotdeauna insistăm și pe aspectul estetic al acestor fântâni decorative, am adăugat drept element surpriză sistemul de iluminare LED ce creează un cadru de relaxare pitoresc la ceas de seară.

Caracteristici Fantana

Tipul lucrarii: amenajare nouă
Materiale folosite:

  • bolovani din rocă de carieră
  • panou din marmură pentru limba de revărsare
  • plăci de sist si rocă decorativă pentru iaz
  • folie geotextil si membrană PVC pentru iaz
  • sistem iluminare LED
  • echipament de filtrare cu particule si UVC
  • tehnică acvatică si actionare prin telecomandă

Dimensiuni cascada: 3,40 x 2,10 m (L x H), amprenta iaz 5,00 x 5,50 m
Amplasare: Gradina resedinta privata - Snagov
Durata de executie: 30 zile

Pret estimat: 2.500 - 6.700 €

Doriti mai multe informatii?

Suntem la un pas distanta! Scrieti-ne si aflati mai multe informatii despre posibilitatile de personalizare pentru proiectul pe care vi-l imaginati. Ne puteti contacta la adresa de email contact@bluconcept.ro sau prin formularul din pagina de contact.

Proiecte similare

SHARE