Perdele de apa din sticla


Modele unicat de Fantani si Perdele de Apa din sticla - bluConcept

perdea-de-apa-pe-sticla-01
perdea-de-apa-pe-sticla-02
perdea-de-apa-pe-sticla-03
perdea-de-apa-pe-sticla-04

Perdea de apa pe sticla

Această perdea de apa pe sticla demonstrează că orice spațiu poate deveni cadrul ideal pentru amenajarea unei fântâni arteziene de interior. Perdeaua de apă din aceste imagini a fost amplasată în zona de receptie pentru a destinde atmosfera si pentru a aduce un plus de originalitate decorului. Astfel, ea devine elementul de design cheie al încăperii, în ton cu piesele de mobilier, remarcabila datorită prezenței căderii de apă și prospețimii emanate.

Designul modern al încăperii a fost sursa de inspirație pentru construirea acestei fântâni Feng Shui pe sticlă, echipa noastră armonizând panoul fântânii cu nuanța încăperii și piesele de mobilier. Alegând un panou de sticlă ultra clară vopsită, această perdea de apa pe sticla oferă spațiului o notă de rafinament contemporan. Sistemul de iluminare LED cu lumină albă învăluie fantana într-o aură diafană, ce oferă tabloului delicatețe și eleganță.

Fiecare detaliu al acestei perdele de apă pe sticlă se află în armonie cu designul încăperii, inclusiv elementele metalice realizate din cupru patinat si antichizat. Atenția la detaliu este întotdeauna ceea ce face diferența când discutăm despre amenajarea unor elemente de decor deosebite.

Prin prezenta ei, perdeaua de apa nu numai că aduce un plus de frumusețe și rafinament decorului, ci contribuie la crearea unei stări de bine, invitând privitorii să se relaxeze și să se bucure de un colț de prospețime.

Caracteristici perdea de apa

Tipul lucrarii: amenajare nouă
Materiale folosite:

  • elemente componente din cupru patinat,
  • panouri de sticla Ultra Clear, vopsire RAL, finisate si securizate
  • dozator din otel inoxidabil cu sistem anti-stropi
  • sistem de iluminare cu LED alb
  • marmura decorativa alba

Dimensiuni: 0.9 x 1.50 m  (L x H)
Amplasare: receptie sediu Sinescu si Asociatii - Bucuresti
Durata de executie: 30 zile

Pret estimat: 1.800 - 2.800 €

Doriti mai multe informatii?

Suntem la un pas distanta! Scrieti-ne si aflati mai multe informatii despre posibilitatile de personalizare pentru proiectul pe care vi-l imaginati. Ne puteti contacta la adresa de email contact@bluconcept.ro sau prin formularul din pagina de contact.

Proiecte similare

SHARE