Panza apa – Amenajare zona de receptie firma


Fantani de interior personalizate - Proiecte unicat bluConcept

panza-apa-amenajare-zona-receptie-04
panza-apa-amenajare-zona-receptie-01
panza-apa-amenajare-zona-receptie-02
panza-apa-amenajare-zona-receptie-03

Panza de Apa

Pentru aceasta amenajare din zona de receptie am conceput doua Panze de Apa gemene, care sa ofere un impact vizual spectaculos. Amplasate chiar la intrarea in sediul firmei, fantanile ofera un cadru relaxant vizitatorilor si partenerilor de afaceri. Zona de receptie este completata de o canapea, ce iti permite sa te cufunzi intr-o stare de liniste si calm, in timp ce aculti clipocitul apei curgatoare.

Voalul de apa creat pe suprafata speciala a Panzelor de Apa, capteaza lumina sistemului RGB ce echipeaza cele doua fantani. In acest mod, fantanile folosite la amenajarea zonei de receptie pot fi programate sa corespunsa culorilor firmei, cu o simpla apasare pe butonul telecomenzii.

Fantanile de interior construite sub forma Panzelor de Apa pot servi drept solutii inedite si foarte spectaculoase in amenajarea zonei de receptie din cadrul firmelor. Variantele multiple de personalizare permit flexibilitate si ofera clientilor un produs integrat in ahitectura, perfect armonizat cu brandul firmei.

Caracteristci fantana

Tipul lucrarii: reamenajare
Materiale folosite:

  • elemente componente din otel inoxidabil satinat
  • sistem de recirculare apa ECO
  • panou Pânză de Apă din tesătură inoxidabilă
  • sistem iluminare LED RGB
  • marmură decorativă rotunjită

Dimensiuni: 1.150 x 2.500 mm (L x H)
Amplasare: Receptie companie
Durata de executie: 30 zile

Pret estimat: 2.800 - 4.500 €

Doriti mai multe informatii?

Suntem la un pas distanta! Scrieti-ne si aflati mai multe informatii despre posibilitatile de personalizare pentru proiectul pe care vi-l imaginati. Ne puteti contacta la adresa de email contact@bluconcept.ro sau prin formularul din pagina de contact.

Proiecte similare

SHARE