Panza de Apa – Showroom Exotique


Cascade de Interior - Fântâni unicat bluConcept

proiect-exotique-01
proiect-exotique-02
proiect-exotique-03
proiect-exotique-04

Cascade de Interior

Nimeni nu poate rezista prezenței unor cascade de interior fără a se apropria de ele și a se lăsa învăluiți de prospețimea și răcoarea împrăștiată cu atâta delicatețe. Exotique, o firmă specializată în comercializarea pieselor de mobilier și decor orientale, și-a îmbogățit showroom-ul cu una dintre cele mai frumoase cascade de interior disponibile pe piață.

Această pânză de apă întâmpină clienții care trec pragul showroom-ului în căutarea unor piese de mobilier exotice, creând un spațiu de primire relaxant, în ton cu filosofia orientală. Relaxarea și meditația, atât de des întâlnite în filosofia Orientului, sunt de cele mai multe ori legate de prezența apei și a susurului acestuia.

Ca și celelalte cascade de interior realizate de echipa noastră după acest concept, și această pânză de apă se bucură de prezența unui panou realizat din țesătură inoxidabilă, menit a o desemna câștigătoare în lupta cu timpul și a-i asigura rezistența. Valurile de apă cad pe ambele fețe ale panoului, creând astfel un tablou complet al unei cascade naturale.
Aceste cascade de interior se bucură de un atu pe care nu multe alte fântâni le au: au o structură independentă ce permite proprietarului să le mute dintr-un colț în celălalt al încăperii, sau dintr-o cameră în altă, înfrumusețând și aducând prospețime în orice spațiu sunt amenajate.

Revenind la cascada din showroom-ul Exotique, menționăm că aceasta se bucură și de un sistem de iluminat LED menit a fi elementul surpriză al ansamblului și a impresiona privitorii. Din punct de vedere al întreținerii, lucrurile sunt foarte simple, pânza de apă fiind foarte ușor de curățat, proces ce durează foarte puțin.

Ideale pentru a desăvârși orice spațiu prin nota de originalitate și atingerea prospețimii parcă sosită direct din natură, aceste cascade de interior sunt o investiție de durată, atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere al ambianței create. Sunt concepte ideale pentru realizarea pereților despărțitori și reinventarea oricărui spațiu.

Caracteristici model Cascada de Interior

Tipul lucrarii: amenajare
Materiale folosite:

  • elemente componente din otel inoxidabil satinat
  • placaj decorativ din lemn de stejar
  • panou Pânză de Apă din tesătură inoxidabilă
  • sistem iluminare LED RGB

Dimensiuni: 1.000 x 2.300 mm (L x H)
Amplasare: Showroom Exotique - Bucuresti
Durata de executie: 30 zile

Pret estimat: 2.800 - 3.400 €

Doriti mai multe informatii?

Suntem la un pas distanta! Scrieti-ne si aflati mai multe informatii despre posibilitatile de personalizare pentru proiectul pe care vi-l imaginati. Ne puteti contacta la adresa de email contact@bluconcept.ro sau prin formularul din pagina de contact.

Proiecte similare

SHARE