Panza apa – Receptie companie


Fantani de interior personalizate - Proiecte unicat bluConcept

panza-de-apa-01
panza-de-apa-02
panza-de-apa-03
panza-de-apa-04
panza-de-apa-05

Panza de Apa

Viziunea noua privind amenajarea spatiilor moderne de lucru este menita sa aduca o atmosfera placuta si relaxanta de care sa se poata bucura fiecare angajat. In acest concept, Panza de Apa realizata unicat pentru compania NESS, aduce un aer proaspat si revigorant inca din zona de receptie.

Panza de Apa a fost pozitionata ca punct central al incaperii, separand biroul de receptie de o zona verde, cu plante, unde se pot purta discutii de afaceri mai retras. Clipocitul Panzei de Apa aduce o nota relaxanta si hipnotizeaza privirile cu valurile ce se formeaza delicat pe materialul special folosit dept panou.

Special fata de modelul clasic de Panza de Apa, in acest proiect am dorit realizarea unui voal de apa continuu, neintrerupt pe latura biroului de receptie. Sustinerea necesara structii din otel inoxidabil a fost astfel mascata in spatele Panzei de apa, pentru a avea un impact vizibil cat mai redus.

Intrucat puritatea apei este un element esential pentru fantanile de interior, Panza de Apa cuprinde un sistem de sterilizare pentru purificarea apei pe durata functionarii si un filtru foarte fin de osmoza inversa pentru eliminarea depunerilor de calcar.

Caracteristci fantana

Tipul lucrarii: reamenajare
Materiale folosite:

  • elemente componente din otel inoxidabil satinat
  • sistem de recirculare apa ECO
  • panou Pânză de Apă din tesătură inoxidabilă
  • sistem iluminare LED RGB
  • marmură decorativă rotunjită
  • sistem de purificare apa

Dimensiuni: 3.200 x 2.500 mm (L x H)
Amplasare: Receptie companie
Durata de executie: 30 zile

Pret estimat: 6.800 - 8.400 €

Doriti mai multe informatii?

Suntem la un pas distanta! Scrieti-ne si aflati mai multe informatii despre posibilitatile de personalizare pentru proiectul pe care vi-l imaginati. Ne puteti contacta la adresa de email contact@bluconcept.ro sau prin formularul din pagina de contact.

Proiecte similare

SHARE