Perete de Apa – Hotel Inter


Perete de apa interior - Fântâni unicat bluConcept

proiect-interagro-01
proiect-interagro-02
proiect-interagro-03
proiect-interagro-04

Perete de Apa interior

Apa este fără nici o îndoială elementul naturii cel mai inspirat a fi folosit ca element de decor într-o încăpere destinată relaxării absolute prin intermediul masajului. Hotelul Inter Zimnicea a ales să instaleze un perete de apa interior în camera SPA pusă la dispoziția oaspeților săi, accentuând astfel ambianța relaxantă și puterea vindecătoare a masajului. Această fantana de interior se remarcă prin eleganță și designul modern, ușor de asimilat de orice spațiu contemporan.

Încadrată într-o nișă direct în perete și îmbrăcată în piatră Rain Forest de culoare maro, fantana de perete a camerei de masaj este în ton cu decorul spațiului și ambianța ce se dorește a fi creată. Mai mult decât atât, piatra din care este realizat acest perete de apa interior se bucură de un aspect antichizat, pentru a aduce o notă sofisticată, cu tentă luxoasă mediului în care clienții se vor relaxa. Datorită acestor trăsături, fantana reușește să se impună în acest spațiu, scoțând din anonimat camera și încântându-și privitorii cu un tablou din natură cât se poate de viu, ce răspândește prospețime.

Fiind foarte atentă la orice detaliu, echipa bluConcept a propus pentru această fantana de perete elemente de in oțel inoxidabil satinat pentru a asigura susținerea și protecția peretelui de apă. Mai mult decât atât, fantana de interior se bucură de un sistem de iluminare LED ce împrăștie puterea liniștitoare a unei lumini albe, calde, care invită la destindere și visare.

Fântâna de interior a hotelului Inter este o idee excepțională pentru orice salon de masaj sau orice alt mediu ce dorește să aducă un plus de originalitate, sofisticare și prospețime în spațiul destinat clienților și, de ce nu, angajaților săi. Durata de execuție pentru aceast perete de apa a fost de 30 de zile, astfel că într-o singură lună echipa noastră a putut reinventa spațiul pus la dispozitie, oferind acel element surprinzător ce îl va face memorabil.

Caracteristici Fantana

Tipul lucrarii: reamenajare camera masaj
Materiale folosite:

  • placaj marmură Rain Forest antichizată
  • elemente componente din otel inoxidabil
  • sistem iluminare LED alb 

Dimensiuni: 1.500 x 2.700 mm (L x H)
Amplasare: Hotel Inter - Zimnicea
Durata de executie: 30 zile

Pret estimat: 2.500 - 4.200 €

 

Doriti mai multe informatii?

Suntem la un pas distanta! Scrieti-ne si aflati mai multe informatii despre posibilitatile de personalizare pentru proiectul pe care vi-l imaginati. Ne puteti contacta la adresa de email contact@bluconcept.ro sau prin formularul din pagina de contact.

Proiecte similare

SHARE