Perdea de Apa – Clinica NOVA VITA


Fantana Panza de Apa - Fântâni unicat bluConcept

proiect-novavita-02
proiect-novavita-03
proiect-novavita-01

Perdea de Apa

O perdea de apa relaxantă, simplă în design, dar ce oferă privitorului senzația de pace și calm, Panza de Apa instalată în Centrul medical Nova Vita din Târgu Mureș este mai mult decât un element de decor în spațiul de primire al vizitatorilor.

Ținându-se cont că o clinică medicală prin însăși definiția sa determină un anumit nivel de stres celor care îi trec pragul, o cascada de interior este o idee extraordinară pentru a destinde atmosfera și a inspira relaxare celor care o privesc. Această perdea de apa este astfel instalată încât să atragă atenția asupra sa de la primii pași făcuți în interiorul clinicii, inspirând astfel o stare de bine celor care îi dăruiesc câteva clipe de atenție.

Realizată după conceptul „fără susținere” ilustrat de lipsa elementelor de susținere în lateral, această "Perdea de Apa" induce o senzație de libertate, liniștind privitorul și îndemnându-l să se destindă în așteptarea vizitei medicale. Căderea apei completează tabloul liniștitor prin unduirea valurilor pe ritmuri line și delicatețea imaginii create.
Mai mult decât atât, datorită sistemului de iluminare colorat, programabil, cascada de interior aduce un plus de culoare și bucurie interiorului, creând un spațiu primitor, ideal pentru recepția unei clinici medicale.

Această cascada a fost prevăzută cu un sistem de purificare al apei prin UV pentru a întâlni toate standardele de siguranță și igienă impuse de acest mediu și a garanta o funcționare impecabilă pentru o perioadă îndelungată de timp.

Investind în această perdea de apa, Centrul medical Nova Vita nu numai că a îmbogățit spațiul de primire al vizitatorilor cu un element de decor elegant, ce dezvăluie atenția pentru detalii a celor care conduc clinica și respectul față de vizitator, dar a contribuit la crearea unui mediu relaxant și, de ce nu, a adus un element de distragere a atenției a pacienților care au nevoie de să se elibereze de stresul vizitei la medic.

Caracteristici tehnice Peredea de Apa

Tipul lucrarii: reamenajare
Materiale folosite:

  • elemente componente din otel inoxidabil
  • panou Panza de Apa din tesatură inoxidabilă
  • sistem iluminare LED RGB
  • sistem de purificare apă UV

Dimensiuni: 1.000 x 2.200 mm (L x H)
Amplasare: Centrul Medical Nova Vita - Târgu Mureș
Durata de executie: 45 zile

Pret estimat: 2.800 - 3.400 €

Doriti mai multe informatii?

Suntem la un pas distanta! Scrieti-ne si aflati mai multe informatii despre posibilitatile de personalizare pentru proiectul pe care vi-l imaginati. Ne puteti contacta la adresa de email contact@bluconcept.ro sau prin formularul din pagina de contact.

Proiecte similare

SHARE