Perdele de apa pentru apartament


Modele unicat de Fantani si Perdele de Apa din sticla - bluConcept

perdea-apa-apartament-01
perdea-apa-apartament-02
perdea-apa-apartament-03
perdea-apa-apartament-04

Perdele de apa pentru apartament

In cadrul amenajarilor moderne de apartamente se cauta mereu solutii pentru a delimita zonele si pentru a le oferi o personalitate proprie. Solutia oferita prin Perdelele de apa instalate pe post de pereti despartitori intre doua zone, este din ce in ce mai populara. Aceste modele de Perdele de apa separa de obicei livingul de hol sau de bucatarie, pentru a oferi intimitate si pentru a aduce elementul vizual al apei in cascada in ambele incaperi.

In cazul de fata, perdeaua de apa separa discret bucataria de camera de zi, oferind un spectacol cu valuri de apa pentru ambele zone. Construita dupa principiul unic al Panzelor de Apa dezvoltat de bluConcept, aceasta fantana devine punctul central al micului apartament in care a fost instalata. Pentru a integra cat mai bine perdeaua de apa in designul apartamentului, ramele au fost reduse la minim iar mastile elementelor tehnice ale fantanii au fost imbracate cu piatra naturala.

Caracteristici perdea de apa

Tipul lucrarii: amenajare nouă
Materiale folosite:

  • elemente componente din otel inoxidabil,
  • panou din tesatura inoxidabila - sistem Panza de Apa
  • dozator din otel inoxidabil cu sistem anti-stropi
  • sistem de iluminare cu LED
  • marmura decorativa alba

Dimensiuni: 1.45 x 2.25 m  (L x H)
Amplasare: resedinta privata - Urziceni
Durata de executie: 25 zile

Pret estimat: 2.800 - 3.600 €

Doriti mai multe informatii?

Suntem la un pas distanta! Scrieti-ne si aflati mai multe informatii despre posibilitatile de personalizare pentru proiectul pe care vi-l imaginati. Ne puteti contacta la adresa de email contact@bluconcept.ro sau prin formularul din pagina de contact.

Proiecte similare

SHARE