Perete perdea de Apa – Complex Comercial


Fântână Perete de Apa

proiect-bazar-02
proiect-bazar-03
proiect-bazar-01

Perete perdea de Apa

Un joc vizual hipnotizator, acest perete perdea de apa a devenit inima pulsândă a unui centru comercial. Proiectată pentru a revărsa prospețime și rafinament în interiorul centrului comercial, fântâna arteziană de interior creează cadrul de relaxare ideal pentru vizitatori, îndemnându-i la un moment de repaus și căutare a liniștii.

Proiectul a luat în considerație atât caracteristicile spațiului, structura de rezistență a clădirii și volumul traficului rutier, și s-a conturat într-un perete îmbrăcat în mozaic și învăluit în apă. Senzualitatea apei și dansul molcom al acesteia au fost reliefate cu ajutorul unui sistem de iluminare submersibil LED care împrăștie lumină albă.

Efectul sistemului de iluminare este potențat de puterea soarelui, ce își trimite razele asupra creației noastre prin intermediul unui iluminator natural construit în tavan, însuflețind astfel acest perete perdea de apa și sporind mirajul colțului de natură rătăcit într-un centru comercial.

Caracteristici Perete perdea de Apa

Tipul lucrarii: constructie nouă
Materiale folosite:

  • placaj mozaic din sticlă
  • elemente componente din otel inoxidabil
  • sisteme de generare ceață artificială
  • sistem iluminare LED alb 
  • sistem de purificare apă

Dimensiuni: 6.20 x 6.60 m (L x H)
Amplasare: Complex Comercial BAZAR EXPRESS - Bucuresti
Durata de executie: 60 zile

Pret estimat: 7.500 - 25.000 €

 

Doriti mai multe informatii?

Suntem la un pas distanta! Scrieti-ne si aflati mai multe informatii despre posibilitatile de personalizare pentru proiectul pe care vi-l imaginati. Ne puteti contacta la adresa de email contact@bluconcept.ro sau prin formularul din pagina de contact.

Proiecte similare

SHARE