Proiectie pe ecran de apa


Modele unicat de fantani pentru evenimente - bluConcept

proiectie-ecran-apa-01
proiectie-ecran-apa-05
proiectie-ecran-apa-04
proiectie-ecran-apa-03
proiectie-ecran-apa-02

Fantana – ecran de apa

Un proiect extrem de provocator realizat pentru spatiul QREATOR ce imbina curgerea apei cu tehnologia moderna si-a dorit a fi o declaratie despre creativitate si inovatie. Proiectia pe ecranul de apa prezinta produsul clientului intr-o maniera inedita, ce captiveaza privitorul, asemenea unei holograme.  Acest tip de proiectie pe apa ofera o rezolutie extrem de ridicata si permite personalizarea efectelor vizuale ce se pot combina cu efecte sonore pentru o experienta complexa.

Proiectia pe apa reprezinta un element marcant ce si-a castigat locul in camera consacrata tehnologiei  si se muleaza perfect cu misiunea QREATOR: să pună la dispoziţia creatorilor un spaţiu colaborativ şi resurse tehnologice de top pentru ca viziunile lor să devină realitate.

Situat în Piaţa Victoriei, în vila Oromolu de pe bulevardul Aviatorilor nr. 8A, QREATOR by IQOS repune în circuitul urban o clădire interbelică impresionantă. Spatiul este dispus pe două niveluri (parter şi etaj) şi structurat în opt camere. La parter se regăsesc Camera Tehnologiei şi Camera pentru Co-Creare, precum şi un bar de re-energizare. Etajul 1 completează universul creativităţii cu o Cameră de Dans şi Film, o Cameră de Muzică, echipată cu instrumente muzicale, o Cameră de Arte Vizuale, unde creativii se pot exprima prin intermediul fotografiei sau al picturii, o Cameră de Relaxare şi o cameră destinată experienţelor mereu în schimbare.

Proiectele realizate de echipa noastra se pot personaliza functie cerintele fiecarui eveniment si pot integra proiectii pe apa pentru orice dimensiune. Proiectiile pe apa reprezinta o solutie inedita pentru agentiile media si de PR, pentru a pune in valoare clientii pe care ii reprezinta.

Caracteristici perdea de apa

Tipul lucrarii: proiectie pe ecran de apa
Materiale folosite:

  • panou tratat pentru proiectie video
  • dozator din otel inoxidabil cu sistem anti-stropi
  • elemente componente din otel inoxidabil satinat
  • echipamente pentru purificare si recirculare apa
  • marmura decorativa alba

Dimensiuni: 0.66 x 1.07 m  (L x H)
Amplasare: spatiul Qreator (IQOS) - Bucuresti

Durata de executie: 30 zile

Pret estimat: 2.400 - 5.800 €

 

Doriti mai multe informatii?

Suntem la un pas distanta! Scrieti-ne si aflati mai multe informatii despre posibilitatile de personalizare pentru proiectul pe care vi-l imaginati. Ne puteti contacta la adresa de email contact@bluconcept.ro sau prin formularul din pagina de contact.

Proiecte similare

SHARE