Coloana - Perdea de Apa


Perdea de Apa in jurul unui stalp - Fântâni unicat bluConcept

proiect-coloana-perdea-de-apa-genesiss-01
proiect-coloana-perdea-de-apa-genesiss-02

Perdea de Apa

Provocarea acestui proiect a pornit de la dorinta clientului de a construi o Perdea de Apa de jur imprejurul unui stalp de sustinere, pe toate cele patru laturi. Pentru ca nici un element tehnic sa fie vizibil si sa strice aspectul estetic al acestei cascade naturale desprinse parca dintr-un peisaj de munte, sistemul de alimentare cu apa al fantanii decorative a fost complet integrat in corpul stalpului.

Luand in considerare volumul mare de apa necesar functionarii perdelei de apa si pentru a nu suprainalta bazinul, echipa noastra de tehnicieni a decis construirea acestuia partial ingropat in podea. De asemenea, s-a acordat o importanta deosebita operatiilor de hidroizolatie si s-au aplicat mai multe straturi de material hidroizolant pentru a preveni eventualele infiltratii ale apei in timp. Exteriorul bazinului care gazduieste rezervorul perdelei de apa a fost placat cu lemn pentru a completa imaginea unui peisaj de munte. Pentru a masca interiorul bazinului si sistemul de pompare, deasupra acestora au fost amplasate tavi metalice din cupru patinat peste care s-au asternut cu grija cu pietre din marmura decorativa.

In partea superioara a stalpului, sistemul de dispersie al perdelei de apa a fost mascat cu o structura de rigips cu spoturi luminoase, care sa imbrace cu atingerea lor calda curgerea apei.  Pentru sporirea efectului si crearea unei adevarate oaze de natura, s-au adaugat diverse plante decorative ce atarna de pe grinzile de deasupra stalpului, alaturi de o gradina verticala cu plante naturale.

Modele similare de Perdele de Apa pot fi concepute si pentru amenajari deja finalizate in care nu se mai doresc lucrari de santier. Structura pentru aceasta Perdea de Apa poate fi realizata independenta de constructie, astfel incat sa poate fi incadrata cu usurinta oriunde in incapere. In plus, acest tip de fantana se poate muta usor si ofera clientul flexibilitatea de a reamenaja spatiul atunci cand doreste fara complicatii.

Caracteristici Perdea de Apa

Tipul lucrarii: reamenajare restaurant
Materiale folosite:

  • placaj din marmura Rain Forest antichizata ca suport pentru Perdeaua de Apa
  • elemente componente din oțel inoxidabil satinat si cupru patinat
  • marmură decorativă rotunjită
  • sistem de purificare UV
  • sistem de iluminare LED

Dimensiuni: 700 x 700 x 3.200 mm (L x l x H)
Amplasare: restaurant Genesiss - Constanta
Durata de executie: 45 zile

Pret estimat: 4.800 - 7.500 €

 

 

Doriti mai multe informatii?

Suntem la un pas distanta! Scrieti-ne si aflati mai multe informatii despre posibilitatile de personalizare pentru proiectul pe care vi-l imaginati. Ne puteti contacta la adresa de email contact@bluconcept.ro sau prin formularul din pagina de contact.

Proiecte similare

SHARE