Perete de Apa din marmura


Perdea de apa realizata pe un perete de marmura naturala - bluConcept

perete-de-apa-din-marmura-01
perete-de-apa-din-marmura-02
perete-de-apa-din-marmura-03
perete-de-apa-din-marmura-04
perete-de-apa-din-marmura-05
perete-de-apa-din-marmura-06

Perete de Apa din marmura

Acest perete de apa demonstrează încă o dată ușurința cu care poate fi scos din anonimat orice tip de spațiu, inclusiv obișnuitul balcon al unui apartament. Amplasat strategic pentru a masca zidul despărțitor dintre două balcoane, acest perete de apa din marmura metamorfozează instantaneu spațiul, încărcându-l cu prospețime și frumos și anulând într-o clipă banalitatea peretelui alb ce se ascunde în spatele său.

Acest perete de apa este amplasat pe terasa unui apartament privat din complexul rezidențial Stejarii Country Club. Efectul acestui perete de apa din marmura este absolut încântător și impresionant, prezența sa impozantă remarcându-se cu ușurință și fermecând privitorul. Maiestuozitatea acestui perete de apa este oferită de marmura în care este îmbrăcat. Marmura Striato Olimpico se remarcă datorită venaturii clare, în nuanțe de alb și gri, și liniilor conturate cu precizie.

Elemente componente ale fantanii au a fost realizate din oțel inoxidabil, ce îi asigură o durată de viață lungă datorită rezistenței în mediul umed, și este desăvârșit de marmura cu care a fost îmbrăcat, aceasta învelind inclusiv masca superioară și bazinul.

Bazinul a fost lăsat deschis pentru un plus de prospețime și pentru a crea iluzia unui mic iaz și a oferi prilejul de a putea fi admirat luciul apei în bătaia soarelui. Pentru un plus de spectaculozitate, coamele valurilor formate pe panoul de marmură sunt accentuate prin prezența sistemului inovator de dispersie a apei. Sistemul de iluminare submersibil adaugă o notă de magie la lăsarea serii, îmbrăcând aceste perete de apa din marmura într-o lumină discretă.

Caracteristici fantana

Tipul lucrarii: reamenajare
Materiale folosite:

  • elemente componente din otel inoxidabil
  • placi din marmura Striato Olimpico
  • Dozator din otel inoxidabil cu sistem anti-stropi
  • marmură decorativă albă, rotunjită
  • sistem de iluminare submersibil cu LED
  • tablou electric de control

Dimensiuni: 1.90 x 1.75 m  (L x H)
Amplasare: Resedinta privata - Bucuresti
Durata de executie: 30 zile

Pret estimat: 2.700 - 3.800 €

 

Doriti mai multe informatii?

Suntem la un pas distanta! Scrieti-ne si aflati mai multe informatii despre posibilitatile de personalizare pentru proiectul pe care vi-l imaginati. Ne puteti contacta la adresa de email contact@bluconcept.ro sau prin formularul din pagina de contact.

Proiecte similare

SHARE