Cascada Decorativa din gradina


Fântâni si Iazuri pentru gradini - Fântâni de exterior bluConcept

proiect-iaz-baneasa-01
proiect-iaz-baneasa-02
proiect-iaz-baneasa-03
proiect-iaz-baneasa-04
proiect-iaz-baneasa-05
proiect-iaz-baneasa-06

Fantani Arteziene de Gradina

Crearea unui iaz artificial este o provocare pentru orice firmă specializată în domeniu. După cum bine știm cu toții, natura nu se lasă imitată cu ușurință, iazurile artificiale fiind unele dintre cele mai greu de întreținut fântâni arteziene de grădină. Cu toate acestea, echipa bluConcept s-a ridicat la nivelul provocării și de mai bine de 3 ani asigură funcționarea impecabilă a acestei fântâni arteziene de grădină, ce se ascunde într-o grădină absolut impresionantă, fără a face notă discordantă.

Ansamblul se bucură de un design asemănător unei oaze de apă naturală, elementele de design definitorii fiind bolovanii din rocă de carieră ce încadrează cele două iazuri unite grațios prin intermediul unui mic râu. Aspectul static al acestuia este însă întrerupt în forță de trei cascade, ce aduc cu ele prospețime, răcoare și glasul deloc discret al căderilor de apă.

Acest tip de fântâni arteziene de grădină urmează deseori principiile Feng Shui în momentul proiectării, iazul de față nefăcând excepție, și remarcându-se printr-un design menit a atrage prosperitatea.
Cu toate acestea, atât prosperitatea adusă de prezența iazului, cât și prospețimea apei au la bază o funcționare impecabilă care să asigure calitatea apei. Astfel, echipa bluConcept menține această fântână la fel de frumoasă și funcțională ca în prima zi de mai bine de 3 ani, folosind sisteme de purificare UV și filtrare particule. Mai mult decât atât, ținând cont de dimensiunea impresionantă a iazului și de consumul de energie presupus de funcționarea acestuia, am decis să intervenim cu sisteme de pompare ecologice menite a reduce consumul și a crește fiabilitatea. Am adăugat, de asemenea și un sistem de iluminare submersibil pentru a înviora spațiul și a crea un mediul plăcut de relaxare.

Aceste fântâni arteziene de grădină, precum iazul prezentat în această descriere, necesită mai mult decât un proiect bine gândit ce reușește să imite cu succes natura. Pentru o bună funcționare și rezistență în timp, aceste fântâni arteziene de grădină necesită întreținere de specialitate și dedicație din partea celor care se ocupă de ele.

Caracteristici Fantana

Tipul lucrarii: mentenanță și echipare cu tehnică acvatică
Materiale folosite:

  • pompe submersibile ECO
  • sistem de iluminare LED si Halogen cu senzor crepruscular
  • filtru de particule si UVC
  • bolovani din rocă de carieră
  • plăci de sist si rocă decorativă pentru iaz

Dimensiuni cascada: trei cascade 2,50 x 4,00 m (L x H) si doua iazuri conectate printr-un rau
Amplasare: gradină resedinta privată - Bucuresti
Durata de executie: --- zile

Pret estimat: --- €

 

Doriti mai multe informatii?

Suntem la un pas distanta! Scrieti-ne si aflati mai multe informatii despre posibilitatile de personalizare pentru proiectul pe care vi-l imaginati. Ne puteti contacta la adresa de email contact@bluconcept.ro sau prin formularul din pagina de contact.

Proiecte similare

SHARE