Perete cu apa curgatoare


Fantana decorativa cu apa curgatoare pentru exterior - bluConcept

perete-cu-apa-curgatoare-01
perete-cu-apa-curgatoare-02
perete-cu-apa-curgatoare-03
perete-cu-apa-curgatoare-04

Perete cu apa curgatoare

Acest Perete cu Apa curgatoare își face simțit prezența din momentul în care pășești pe terasa restaurantului ZenSushi, fiind un element de decor impozant si elegant. Efectul sonor este fermecător, invitând oaspeții să se cufunde într-o stare de relaxare și sa se lase purtati intr-o experienta asiatica desavarsita. Peretele cu apa curgatoare se remarcă prin frumusețea placajului din foita de piatra naturala cu care este îmbrăcată, placaj ce rezonează perfect cu restul amenajarilor din exterior.

Elemente componente ale peretelui cu apa au a fost realizate din oțel inoxidabil, ce îi asigură o durată de viață lungă datorită rezistenței în mediul umed, fiind ulterior placate cu foita de ardezie nagra pentru a fosrma o rama care sa puna in evidenta panoul central al fantanii, ce se lasa invaluit de apa si scaldat in lumina sistemului LED ce il inconjoara.

Datorită aspectului său unic, fiind o fantana usor de mutat in cazul unei reamenajari, acest Perete cu Apa curgatoare poate fi instalata în diferite locații. Fie că o alegeți o astfel de amenajare cu pereti de apa pentru grădină, terasă, reședință privată sau spațiu public, fantana va oferi un plus de originalitate spațiului și va încânta prin prezența sa pe toți cei ce iubesc natura, susurul apei și frumosul.

Caracteristci perete din apa

Tipul lucrarii: amenajare
Materiale folosite:

  • elemente componente din otel inoxidabil satinat
  • panou din foita de piatra naturala - indian autumn
  • masca elemente componente inox din foita de piatra neagra
  • sistem de recirculare apa ECO
  • sistem iluminare LED alb
  • marmură decorativă rotunjită
  • sistem de umplere automata

Dimensiuni: 1.30 x 1.80 m (L x H)
Amplasare: terasa restaurant ZenSushi - Bucuresti
Durata de executie: 30 zile

Pret estimat: 2.600 - 4.800 €

Doriti mai multe informatii?

Suntem la un pas distanta! Scrieti-ne si aflati mai multe informatii despre posibilitatile de personalizare pentru proiectul pe care vi-l imaginati. Ne puteti contacta la adresa de email contact@bluconcept.ro sau prin formularul din pagina de contact.

Proiecte similare

SHARE