Fantani arteziene incastrate in paviment


Fantana de exterior pentru spatii publice WATERBOY- Fantani personalizate bluConcept

proiect-fantani-arteziene-incastrate-in-paviment-waterboy–01
proiect-fantani-arteziene-incastrate-in-paviment-waterboy–02
proiect-fantani-arteziene-incastrate-in-paviment-waterboy-03
proiect-fantani-arteziene-incastrate-in-paviment-waterboy–04
CERTIFICAT

DE CONFORMITATE

DURABILITATE

INOX / ALAMA

LIVRARE

CURIER RAPID

SOFTWARE

CONTROL FANTANA

ILUMINARE RGB

SISTEM LED DMX

Fantani arteziene incastrate in paviment

Fantanile arteziene incastrate in paviment de tip Waterboy din gama produselor profesionale Safe-Rain, se găsesc cel mai adesea în piețe publice și centre comerciale, deoarece crează jocuri de apă folosind minimum de spațiu atunci când fântâna funcționează, dar şi un loc uscat pe care se poate păşi atunci când aceasta este oprită.

Sistemul folosit pentru fantani arteziene incastrate in paviment Waterboy constă dintr-un kit din oţel inoxidabil, creat special pentru a fi instalat în podea şi având o rezistenţă deosebită împotriva şocurilor şi loviturilor de orice fel. Construcţia fantaniiarteziene implică o reţea de tuburi prin care circulă apa, dar şi circuite electrice necesare funcţionării, toate aflate sub paviment. Acest tip de construcţie este indicat pentru fantanile arteziene incastrate in paviment cu un design neregulat şi complex, gurile de vizitare putând fi amplasate oriunde, în funcţie de proiect. Pentru ca apa să se păstreze curată, este nevoie de un sistem de filtrare şi purificare.

SOFTWARE de control pentru fantani arteziene incastrate in paviment Waterboy

Acum aceste fantani arteziene incastrate in paviment pot fi controlate datorită dezvoltării unui nou software care permite controlul total al PLC fără a fi nevoie de cunoştinţe pentru operarea unui calculator. Datorită unui ecran touch, configurarea fantanii arteziene este extrem de simplă, constând doar din setarea tuturor parametrilor electronici necesari, în aşa fel încât fântâna arteziana să funcţioneze potrivit dorinţelor dvs.
 

Caracteristici fantani arteziene incastrate in paviment

• Se pot programa maximum 8 porniri şi opriri zilnice, atât pentru partea hidraulică, cât şi pentru cea electrică
• Asigură maximum 10 seturi sau secvenţe de operare ale jeturilor de apă. Mai mult, este posibil să se asocieze jocurile de apă programate cu diferite zile ale săptămânii, astfel încât în fiecare zi să se activeze automat jocurile alese
• Ajustarea parametrilor prin care se controlează înălţimea jeturilor de apă ai fantanii arteziene
• Ajustarea înălţimii jocurilor de apă în funcţie de viteza vântului (reducând-o, dacă este dotat cu variator de frecvenţă sau întrerupând funcţionarea fantanii arteziene)
• Posibilitatea de verificare a funcţionării fiecărui element în parte conectat la panoul de comandă în faza de instalare.

Fantana WaterBoy

Iată o fântână arteziana complet interactivă, concepută special pentru a oferi atât copiilor cât şi adulţilor un loc de distracţie printre coloane de apă care îşi schimbă aspectul în mod spectaculos.

  • Kit de instalare complet, uşor de montat
  • Include o duză
  • Sunt incorporate 3 LED-uri submersibile (Alb/RGB)
  • Economie de energie de 85% cu tehnologia LED
  • Electrovalvă submersibilă suplimentară pentru asigurarea unei presiuni constante
  • La cerere, se poate încorpora un panou de control pentru programarea diferitelor jocuri de apă interactive

Caracteristici fantana arteziana

90%
60%
100%
90%
100%

Fantana incastrata in paviment

Poza fantana arteziana incastrata in paviment - Waterboy

Doriti mai multe informatii?

Suntem la un pas distanta! Scrieti-ne si aflati mai multe informatii despre posibilitatile de personalizare pentru proiectul pe care vi-l imaginati. Ne puteti contacta la adresa de email contact@bluconcept.ro sau prin formularul din pagina de contact.

Proiecte similare

SHARE