Cascada de gradina - Oglinda Cerului


Proiecte unicat - Cascade de Gradina bluConcept

proiect-cascada-de-gradina-01
proiect-cascada-de-gradina-03
proiect-cascada-de-gradina-04
proiect-cascada-de-gradina-05
proiect-cascada-de-gradina-06
proiect-cascada-de-gradina-07
proiect-cascada-de-gradina-08
proiect-cascada-de-gradina-09
proiect-cascada-de-gradina-10

Cascada de gradina – Oglinda Cerului

Conceptul modern si minimalist al acestei Cascade de gradina ofera o oglinda in care sa se reflecte intreaga amenajare a curtii. Forma de cub pe care o imbraca aceasta cascada din granit ofera cate o oglinda pe fiecare dintre cele patru fete, unde verdele crud al ierbii si culorile florilor intra parca intr-o alta dimensiunea de spatiu.

Efectul oferit de aspectul placilor din granit negru din care este construita cascada, peste care se formeaza pelicula de apa, aduc denumirea speciala pe care o are fantana - Oglinda Cerului. Luciul apei linistite da senzatia unei piscine infinit, care se revarsa usor peste margini, aducand un aer de liniste si serenitate. Aceasta aduce si farmecul prin care cascada de gradina oglindeste intregul cer si norii ce o privesc curiosi.

Linistea pe care o ofera din punct de vedere vizual este insa tradata de clipocitul apei care invioreaza atmosfera. Caderea apei inapoi in bazinul ascuns sub pamant si mascat cu pietre decorative aduce susurul unei cascade de munte, similar fantanii ZEN de gradina.

Cascada de gradina Oglinda Cerului se poate realiza in diverse marimi si forme variate, alegand dintr-o paleta larga de materiale, culori si texturi. 

 

Caracteristici Cascada de Gradina

Tipul lucrarii: amenajare noua
Materiale folosite:

  • panouri de granit negru absolut
  • elemente componente din otel inoxidabil
  • sistem de recirculare apa ECO
  • marmură decorativă rotunjită

Dimensiuni: 600 x 600 x 400 mm (L x L x H)
Amplasare: gradina resedinta privata - Bucuresti
Durata de executie: 30 zile

Pret estimat: 1.700 - 3.300 €

Doriti mai multe informatii?

Suntem la un pas distanta! Scrieti-ne si aflati mai multe informatii despre posibilitatile de personalizare pentru proiectul pe care vi-l imaginati. Ne puteti contacta la adresa de email contact@bluconcept.ro sau prin formularul din pagina de contact.

Proiecte similare

SHARE