Fantani ZEN de gradina


Proiecte unicat cu Fantani Decorative - bluConcept

proiect-fantana-zen-gradina-01
proiect-fantana-zen-gradina-02
proiect-fantana-zen-gradina-03
proiect-fantana-zen-gradina-04
proiect-fantana-zen-gradina-05
proiect-fantana-zen-gradina-06
proiect-fantana-zen-gradina-07
proiect-fantana-zen-gradina-08
proiect-fantana-zen-gradina-09
proiect-fantana-zen-gradina-10
proiect-fantana-zen-gradina-11

Fantani ZEN de gradina

Originală prin design și deosebită față de toate celelalte fantani zen de grădină pe care le-am construit până acum, această fântână a fost într-adevăr unul dintre cele mai fascinante proiecte în care am fost implicați. Parte a unui proiect mai complex realizat sub supravegherea prof. dr. arh. Tomnita Michaela Florescu, această fântână de grădină a întregit un tablou în care natura se armonizează cu o varietate de vase de ardezie multicolore, de diferite înălțimi. Și cum fiecare vas găzduiește plante, ideea amenajării unei fântâni Feng Shui a fost într-adevăr foarte inspirată.

Acest tip de fantani Zen de gradina îndeplinesc mai mult decât o funcție estetică. Ele întregesc armonia spațiului, invită la relaxare și meditație, și aduc un plus de prospețime cadrului în care au fost amenajate. În acest context, fântâna Feng Shui completează cu succes un cadru dominat de prezența naturii și prospețimea plantelor.

Apa, sursa vieții și a naturii, se armonizează prin căderile sale în tabloul acestui proiect. Bineînțeles, echipa noastră a respectat întrutotul fiecare element al proiectului, fântâna Zen de grădină fiind realizată din ardezie și urmând aceleași linii de design ca ale vaselor în care au fost plantate plantele. Corpul fantanii împrumută jocul înălțimilor vaselor cu plante, iar apa se revarsă de pe o treaptă pe altă, ca o curgere infinită și continuă ce invită la visare și destindere.

Fântâna Feng Shui are la bază o structură de inox și un bazin încorporat din inox, iar funcționarea sa este asigurată de un sistem de recirculare submersibil, ascuns cu grijă în interiorul fântânii.
Pe lângă vasele cu plante și una dintre cele mai frumoase fântâni Zen de gradina pe care am avut ocazia să o realizăm, acest proiect include și prezența a trei băncuțe construite în ton cu tabloul, din ardezie multicoloră și lemn de stejar tratat, îmbrăcat în lac ce amintește de culoarea caldă a mierii de pădure.

Fără nici o îndoială, acest spațiu va fi cadrul ideal pentru relaxare și conversație, și va încânta privirile celor care au ocazia să se afle în aproprierea sa.

Caracteristici Fantana

Tipul lucrarii: reamenajare
Materiale folosite:

  • panouri de ardezie multicolora
  • elemente componente din otel inoxidabil
  • fante de revarsare din cupru
  • sistem de recirculare apa ECO
  • marmură decorativă rotunjită

Dimensiuni: 900 x 1.800 mm (L x H)
Amplasare: gradina interioara institutie - Bucuresti
Durata de executie: 45 zile

Pret estimat: 3.800 - 5.600 €

Doriti mai multe informatii?

Suntem la un pas distanta! Scrieti-ne si aflati mai multe informatii despre posibilitatile de personalizare pentru proiectul pe care vi-l imaginati. Ne puteti contacta la adresa de email contact@bluconcept.ro sau prin formularul din pagina de contact.

Proiecte similare

SHARE