Perete din apa


Perete din apa realizat la comanda, integrat in showroom - bluConcept

perete-din-apa-showroom-arctic-01
perete-din-apa-showroom-arctic-02

Perete din apa

Ne-am bucurat sa fim implicati in amenajarea showroom-ului din fabrica nou construita pentru Arctic. Conceptul aduce chiar in centrul showroom-ului de prezentare al noilor masini de spalat, un Perete din Apa ce ofera un cadru inedit si atrage atentia catre noile produse dezvoltate de Arctic.

Tesatura semi-transparenta din otel inoxidabil este care se revarsa usor valurile de apa, este iluminata cu un sistem LED multicolor. Acesta poate fi setat functie de culorile prezente in restul amenajarii, pentru a scoate in evidenta produsele promovate.

Toate elementele tehnice au fost atent ascunse in tavan si in podiumul aflat la baza Peretelui din Apa, astfel incat iluzia unei fantani magice sa fie completa. Prezenta fantanii si rolul ei benefic a fost remarcat si in cadrul emisiunii How it’s made Discovery Channel | Cum se fabrica masinile de spalat? Fabrica Ulmi, Arctic (2020). Va multumim!

Caracteristci perete din apa

Tipul lucrarii: amenajare
Materiale folosite:

  • elemente componente din otel inoxidabil satinat
  • sistem de recirculare apa ECO
  • panou Perete de apa transparent din tesătură inoxidabilă
  • sistem iluminare LED RGB
  • marmură decorativă rotunjită
  • sistem de purificare apa

Dimensiuni: 1.15 x 2.95 m (L x H)
Amplasare: Showroom fabrica Arctic, ULMI
Durata de executie: 30 zile

Pret estimat: 3.600 - 4.800 €

Doriti mai multe informatii?

Suntem la un pas distanta! Scrieti-ne si aflati mai multe informatii despre posibilitatile de personalizare pentru proiectul pe care vi-l imaginati. Ne puteti contacta la adresa de email contact@bluconcept.ro sau prin formularul din pagina de contact.

Proiecte similare

SHARE