Perete de Apa – Restaurant Chicken Grill


Fantana Arteziana de Interior - Proiecte fantani unicat bluConcept

proiect-chickengrill-03
proiect-chickengrill-01
proiect-chickengrill-02

Descriere Fantana Arteziana de Interior

Restaurantul Chicken Grill a decis să iasă din tiparul restaurantelor cu servire rapidă și să introducă un element de decor sofisticat pentru a oferi un aer cu o tentă cosmopolită interiorului său. Fantana arteziana de interior realizată de echipa bluConcept a îmbrăcat aproape un perete întreg al restaurantului, umplând spațiul cu prospețime și susurul apei.

Fantana a fost instalată ca parte din procesul de extindere și renovare a restaurantului, detaliu ce dezvăluie că restaurantul se bucura de succes printre clienții săi. Cu toate acestea, conducerea restaurantului a decis să inoveze și să își răsplătească clienții vechi cu un nou interior dominat de prezența peretelui de apă, dar și să își atragă clienți noi datorită elementului de decor nu foarte des întâlnit în astfel de restaurante.

Inovatori și determinați, cei de la Chicken Grill au hotărât să se bazeze pe imaginația, experiența și profesionalismul echipei bluConcept pentru a instala o fantana arteziana de interior și rezultatul a fost unul mai mult decât satisfăcător.

Peretele de Apa este placata cu mozaic de sticlă ce se asortează impecabil cu culoarea celorlalți pereți și piesele de mobilier ale restaurantului. Căderea apei în ritm vioi însuflețește spațiul și împrăștie prospețime și răcoare în întregul restaurant pentru a crea un mediul ideal pentru luarea mesei.

Pentru a respecta toate standardele de igienă impuse într-un restaurant, fantana arteziana de interior se bucură de un sistem de purificare a apei prin UV. Astfel, oaspeții restaurantului pot lua masa liniștiți la mesele situate în vecinătatea peretelui de apa, bucurându-se de prospețimea mediului și de efectul liniștitor al căderii de apă.

Elementul surpriză de care se bucură această fantana este sistemul de iluminare submersibil ce oferă peretelui de apa o prezență elegantă și îl evidențiază. Datorită elementelor componente realizate din oțel inoxidabil, fantana arteziana din restaurantul Chicken Grill garantează o durată de viață foarte lungă, cu un timp extrem de redus destinat operațiilor de mentenanță.

Caracteristici tehnice Fantana

Tipul lucrarii: constructie nouă
Materiale folosite:

  • placaj mozaic din sticlă
  • elemente componente din otel inoxidabil
  • sistem iluminare LED alb 
  • sistem de purificare apă

Dimensiuni: 4.95 x 2.80 m (L x H)
Amplasare: Restaurant Chicken GRILL - Bucuresti
Durata de executie: 30 zile

Pret estimat: 4.200 - 11.500 €

 

Doriti mai multe informatii?

Suntem la un pas distanta! Scrieti-ne si aflati mai multe informatii despre posibilitatile de personalizare pentru proiectul pe care vi-l imaginati. Ne puteti contacta la adresa de email contact@bluconcept.ro sau prin formularul din pagina de contact.

Proiecte similare

SHARE