Perdea de apa pe sticla


Fantana Coloana de Apa - Colectia bluConcept

proiect-coloanaaja-01
proiect-coloanaaja-02
proiect-coloanaaja-03
proiect-coloanaaja-04

Fantana Coloana de Apa

Cei care doresc o perdea de apă pe sticlă cu personalitate se pot inspira cu succes dupa acest model de Coloana de Apa. Remarcabilă de la prima privire, atât datorită aspectului unic și impunător, cât și culorii puternice menite a scoate din anonimat și a imprima o personalitate puternică spațiului, această perdea de apă pe sticlă ce a luat forma unui stâlp de susținere dintr-un penthouse din București nu are cum să nu atragă și fascineze privitorii.

Dominând centrul încăperii, acest stâlp a fost transformat dintr-un banal element de susținere a spațiului într-un element de design decisiv pentru încăpere. Căderea de apă îmbracă 3 laturi și jumătate ale stâlpului, iar pentru a crea efectul curgerii line a apei de-a lungul stâlpului a fost folosită placarea cu sticlă a panourilor de stâlp și cele ale mascării – bazin și galerie superioară.

Panourile de sticlă definitorii pentru această perdea de apă pe sticlă au fost supuse procesului de vopsire, iar măștile decorative din inox au fost vopsite în câmp electrostatic. Însă toate detaliile tehnice ce au dus la nașterea acestui tip de perdea de apă pe sticlă se pierd în frumusețea produsului finit, o fântână de interior ce împrăștie prospețime și răcoare în camera acestui penthouse.

Culoarea excentrică a acestei perdea de apă pe sticlă este completată de un sistem de iluminare LED RGB cu telecomandă, ce permite proprietarului să controleze aspectul final al fântânii sale.
Principalul atu al acestui model de perdea de apă pe sticlă este capacitatea sa de a îmbrăca stâlpi de susținere, deseori inestetici și imposibil de armonizat cu spațiul, în diferite culori acompaniate de căderi de apă relaxante cu putere benefică asupra privitorului. Construirea acestui tip de perdea de apă pe sticlă a durat 45 de zile, o perioadă de timp relativ scurtă dacă ne vom gândi la efectul estetic creat și rezistența imbatabilă a acesteia.

Caracteristci Perdea de apa pe sticla

Tipul lucrarii: reamenajare
Materiale folosite:

  • elemente componente din otel inoxidabil
  • panouri de sticlă ultra clear vopsite RAL
  • măști decorative din inox vopsite in câmp electrostatic
  • sistem de iluminare LED RGB cu telecomanda

Dimensiuni: fețele sâlpului 550 x 2.400 mm (L x H)
Amplasare: Resedință privată - Bucuresti
Durata de executie: 45 zile

Pret estimat: 4.800 - 9.200 €

 

Doriti mai multe informatii?

Suntem la un pas distanta! Scrieti-ne si aflati mai multe informatii despre posibilitatile de personalizare pentru proiectul pe care vi-l imaginati. Ne puteti contacta la adresa de email contact@bluconcept.ro sau prin formularul din pagina de contact.

Proiecte similare

SHARE