Fantana arteziana de interior


Fântâna arteziana amenajata in Centru Comercial - bluConcept

fantana-arteziana-de-interior-centru-comercial-01
fantana-arteziana-de-interior-centru-comercial-02
fantana-arteziana-de-interior-centru-comercial-03
fantana-arteziana-de-interior-centru-comercial-04

Fantana Arteziana de Interior

Centrele comerciale nu excelează întotdeauna în oferirea unui cadru relaxant vizitatorilor lor. Caracterizate mai degrabă de goana după cumpărături, ce inevitabil va conduce la un nivel de stres ridicat, centrele comerciale caută diferite modalități pentru a oferi oaze de relaxare celor care le trec pragul și a le dărui momente de respiro, în special în zonele de luare a mesei.

Galați Shopping City a decis să meargă un pic mai departe în ceea ce privește recompensarea clienților săi pentru prezența lor în incintă, și să îmbogățească zona de luare a mesei cu o fântână arteziană de interior. Acest tip de fântâni arteziene instalate în interior urmează deseori aceleași tipare, însă atât noi, cât și cei de la Galați Shopping City am decis să inovăm.

Astfel, având la bază o singură fotografie oferită de clientul nostru, un model de fântână arteziană din Austria, echipa noastră a reușit să realizeze o fântână decorativă unică, în special pentru un centru comercial.
Primul lucru care surprinde privitorul atunci când are prilejul de a descoperi această fântână arteziană este forma rotunjită, asemănătoare unei oaze din deșert, și puterea negrului absolut al granitului adus din India, ce îmbracă panourile pe care se revarsă apa. Efectul puternic al acestei culori ce domină fântâna arteziană este temperat imediat de curgerea sfioasă a apei, care prinde putere doar în gurile de revărsare, efectuate la comandă, special pentru a fi în armonie cu acest proiect.

Pentru a potența frumusețea acestui tip de fântâni decorative, echipa noastră a adăugat un sistem de iluminare LED colorat ce împrăștie culori vii pentru a înviora oaza de relaxare creată de prezența acestei fântâni.

Văzute de deasupra, dintr-o privire, acest model de fântâni decorative par a reda un colț din univers, unde negrul cerului redat de culoarea granitului se amestecă armonios cu bulele apei, ce pot fi asemuite cu strălucirea stelelor. Atunci când admirăm fântâni decorative, tabloul pe care alegem să îl vedem are mai mereu și un strop de imaginație personală amestecat în el.

Caracteristici Fantana arteziana

Tipul lucrarii: constructie nouă
Materiale folosite:

  • panouri de granit Negru si Roze
  • cadru de sustinere din otel inoxidabil
  • ubulatură si duze inox pentru dispersia apei
  • sistem iluminare LED RGB 
  • marmură decorativă rotunjită

Dimensiuni: 4.500 x 4.600 mm (L x H)
Amplasare: Galati Shopping City - Galați
Durata de executie: 60 zile

Pret estimat: 6.500 - 12.700 €

 

Doriti mai multe informatii?

Suntem la un pas distanta! Scrieti-ne si aflati mai multe informatii despre posibilitatile de personalizare pentru proiectul pe care vi-l imaginati. Ne puteti contacta la adresa de email contact@bluconcept.ro sau prin formularul din pagina de contact.

Proiecte similare

SHARE