Perdea de Apa pe sticla


Perete despartitor realizat cu Perdea de Apa pe sticla - bluConcept

perdea-de-apa-sticla-01
perdea-de-apa-sticla-02
perdea-de-apa-sticla-03
perdea-de-apa-sticla-04
perdea-de-apa-sticla-05
perdea-de-apa-sticla-06

Perdea de Apa pe sticla

Nu mai este demult un secret că multe perdele de apa realizate pe sticla își găsesc locul cu ușurință și eleganță în reședințe private. Dacă până acum eram obișnuiți să vedem fantani arteziene doar în spații largi, precum centre comerciale, restaurante și hoteluri, acest tip de element decorativ își face apariția din ce în ce mai des în vile și apartamente, sub forma "Perdelelor de Apa".

Această perdea de apa pe sticla reinventează spațiul livingului și pune amprenta creativității și ingeniozității proprietarului și, bineînțeles, a echipei noastre. O prezență impunătoare, imposibil de ratat, chiar și la o simplă privire, aceast model de fantana este una dintre cele mai căutate pentru reședințe private. Perdeaua de apa pe sticla joacă rolul atât al unui element decorativ, ce dăruiește prospețime și frumusețe mediului în care este amplasată, cât și rolul unui perete despărțitor între hol și zona de living.

Un element de decor inedit, perdeaua de apa pe sticla creează iluzia unui spațiu mai larg, blurând discret ceea ce se petrece în fiecare dintre cele două spații pe care le desparte. Fiind integrată complet în arhitectura spațiului, fantana este realizată din sticlă securizată și îmbrăcată în placaj lemn, pentru a se armoniza cu mediul. La eleganța sa contribuie și numeroase pietre decorative realizate din marmură rotunjită albă, ce amplifică ideea aproprierii de natură si aduc prospețime.

Mai mult decât atât, mediul în care este amplasat se bucură de un sunet de fundal liniștitor, ce invită la relaxare și destindere prin susurul delicat al curgerii de apă. Acest tip de perdea de apa pe sticla adaugă originalitate și frumusețe oricărui spațiu, fie el reședință privată sau spațiu public, contribuind la crearea unui decor contemporan original.

Caracteristici fantana

Tipul lucrarii: amenajare nouă
Materiale folosite:

  • elemente componente din otel inoxidabil
  • panou din sticla finisata si securizata
  • dozator din otel inoxidabil cu duze din alama
  • sistem anti-stropi din otel inoxidabil
  • instalatie de circulatie a apei de presiune
  • marmură decorativă albă rotunjita
  • sistem de filtrare si purificare apa

Dimensiuni: 4.30 x 2.30 m  (L x H)
Amplasare: resedinta privata - Bucuresti
Durata de executie: 50 zile

Pret estimat: 4.500 - 8.300 €

 

Doriti mai multe informatii?

Suntem la un pas distanta! Scrieti-ne si aflati mai multe informatii despre posibilitatile de personalizare pentru proiectul pe care vi-l imaginati. Ne puteti contacta la adresa de email contact@bluconcept.ro sau prin formularul din pagina de contact.

Proiecte similare

SHARE