Pereti de Apa din inox


Perete de apa realizat din panouri de otel inoxidabil - bluConcept

pereti-de-apa-01
pereti-de-apa-02
pereti-de-apa-03
pereti-de-apa-04

Pereti de Apa din inox

Mereu în căutare de concepte noi care să reinventeze spații și încăperi și să aducă un plus de originalitate și sofisticare ambianței, echipa noastră vine în întâmpinare celor interesați cu un concept inovator de pereti de apa.

Acesti Pereti de Apa din inox includ două panouri, care sub valurile de apa reflecta lumina si ofera senzatia de spatiu si profunzime. Fiind un perete de apa inedit, acest tip de fântână se bucură de elemente componente realizate otel inoxidabil, imbracate in cupru natural, care se află în ton cu jocul culorilor și designul încăperii.

Zona în care este amenajat acest Perete de apa, reprezinta receptia studiourilor PRO, o încăpere în care totul este menit să inspire și să motiveze. Astfel, prezența peretilor de apa pe care alunecă grațios valuri, încadrați de verdele puternic al plantelor ce o mărginesc, împrospătează aerul și invită la relaxare.

Pentru acesti Pereti de Apa am prevăzut un sistem de iluminare LED ce și îl însuflețește print-o paletă largă de culori.

Acest tip de perete de apa poate fi folosit cu succes într-o varietate de spații, inclusiv în zonele de recepție ale unor companii, pentru a destinde atmosfera și a crea un cadru de așteptare relaxant. Privitorii îl pot admira timp de mai multe minute, fără a-și da seama de trecerea timpului.

Caracteristici – Pereti de Apa

Tipul lucrarii: reamenajare
Materiale folosite:

  • panou realizat din otel inoxidabil
  • dozator din otel inoxidabil cu sistem anti-stropi
  • elemente componente din otel inoxidabil placate cu cupru
  • echipamente pentru tratare si recirculare apa
  • sistem de iluminare LED WiFi cu telecomanda touch
  • marmura decorativa alba

Dimensiuni: 2.60 x 2.10 m  (L x H)
Amplasare: Receptie PRO Studio - Bucuresti
Durata de executie: 40 zile

Pret estimat: 2.900 - 4.500 €

 

Doriti mai multe informatii?

Suntem la un pas distanta! Scrieti-ne si aflati mai multe informatii despre posibilitatile de personalizare pentru proiectul pe care vi-l imaginati. Ne puteti contacta la adresa de email contact@bluconcept.ro sau prin formularul din pagina de contact.

Proiecte similare

SHARE