Fantani de apartament - Panze de Apa


Perete despartitor de apa - proiect unicat bluConcept

fantani-de-apartament-perete-despartitor-bluConcept-01
fantani-de-apartament-perete-despartitor-bluConcept-02
fantani-de-apartament-perete-despartitor-bluConcept-03

Fantana de apartament

Cei care locuiesc în apartamente caută mereu soluții inovatoare pentru a lărgi spațiul acestuia și a-i adăuga un plus de rafinament. Deseori, aceștia optează pentru fantani de apartament, concepte inedite ce nu numai că înfrumusețează spațiul și creează iluzia unei încăperi mai mari și mai aerisite, dar contribuie și la relaxarea și calmul celor ce au bucuria de a se afla în aproprierea unei fantani de apartament.

În acest caz, fântâna a devenit peretele despărțitor dintre zona de living și cea de bucătărie, reinventând spațiul în care este amplasată și scoțând din banalitate golul lasat in perete.

Această pânză de apă este o soluție ingenioasă pentru spațiul apartamentului, oferind prospețime și aducând un colț de natură în interior. Susurul căderii de apă creează fundalul sonor pentru relaxare și destindere, iar sistemul de iluminare ce răspândește lumină colorată adaugă farmec și originalitate acestui element de decor. Sistemul de iluminare este prevăzut cu telecomandă pentru confortul proprietarului.

Prezența acestei fantani de apartament se face remarcată din prima clipă, impresionând prin prezență, dimensiune și eleganță. Această pânză de apă are o dimensiune de 1300 x 2700 mm și se bucură de un finisaj rafinat, realizat din oțel inoxidabil și pietre din marmură rotunjită.

Această fântână de apartament personalizează spațiul și subliniază bunul gust al proprietarului, transformând cu succes un perete banal într-o oază de liniște, relaxare și frumos. Lumina ce pătrunde prin pânza de apă din încăperile pe care le desparte contribuie la crearea unei atmosfere intime și primitoare și oferă iluzia unui spațiu mai larg și aerisit.

Caracteristici fantana

Tipul lucrarii: reamenajare
Materiale folosite:

  • elemente componente din otel inoxidabil
  • panou de Panza de Apa din tesatura inoxidabila
  • Dozator de dispersie cu sistem anti-stropi
  • marmură decorativă neagra, rotunjită
  • sistem de iluminare submersibil cu LED RGB
  • tablou electric de control

Dimensiuni: 1.30 x 2.70 m  (L x H)
Amplasare: Resedinta privata - Bucuresti
Durata de executie: 20 zile

Pret estimat: 2.800 - 3.400 €

Doriti mai multe informatii?

Suntem la un pas distanta! Scrieti-ne si aflati mai multe informatii despre posibilitatile de personalizare pentru proiectul pe care vi-l imaginati. Ne puteti contacta la adresa de email contact@bluconcept.ro sau prin formularul din pagina de contact.

Proiecte similare

SHARE