Fantani arteziene incastrate in pavaj

Waterboy Plus


Fântâna arteziană de exterior pentru spatii publice WATERBOY - bluConcept

proiect-arteziana-waterboy-plus-04
proiect-arteziana-waterboy-plus-05
proiect-fantana-arteziana-waterboy-plus-06
proiect-arteziana-waterboy-plus-01
proiect-arteziana-waterboy-plus-02
proiect-arteziana-waterboy-plus-03
CERTIFICAT

DE CONFORMITATE

DURABILITATE

INOX / ALAMA

LIVRARE

CURIER RAPID

SOFTWARE

CONTROL FANTANA

ILUMINARE RGB

SISTEM LED DMX

Fantani arteziene incastrata in pavaj

Fântânile arteziene încastrate in pavaj de tip Waterboy se găsesc cel mai adesea în piețe publice și centre comerciale, deoarece crează jocuri de apă folosind minimum de spațiu atunci când fântâna arteziană funcționează, dar şi un loc uscat pe care se poate păşi atunci când aceasta este oprită.

Fântâna arteziană Waterboy Plus este kit-ul cel mai avansat dezvoltat de SAFE RAIN pentru fântâni încastrate în pavaj. Pentru crearea lui s-a pornit de la kit-ul Waterboy de bază. Deoarece conţine o tehnologie superioară, acest kit permite realizarea de efecte de iluminare şi jocuri de apă deosebite, prezentând şi alte caracteristici care au o contribuţie importantă la îmbunătăţirea design-ului fântânilor arteziene încastrate în pavaj.

Waterboy Plus prezintă o serie de caracteristici demne de menţionat:

  • Dispune de duză multi-jet, cu diametrul de 12 mm. Această duză se poate nivela la +/- 5°.
  • Are integrat un sistem de iluminare LED 27W, disponibil în culoarea ALBĂ/RGB.
  • O caracteristică interesantă a kit/ului Waterboy Plus este că se poate integra în fântânile arteziene dansatoare/muzicale, element atractiv pentru realizarea de fântâni cu design complex și original.
  • Prezintă două opțiuni: cu electrovalve, sistem ce oferă mari posibilități estetice și de realizare de jocuri de apă prin intermediul unui software de control, și cu pompă submersibilă

Nu încape nicio îndoială că ceea ce distinge Waterboy Plus este sistemul de iluminare inclus. Acesta oferă o putere mare (27W față de 15W la Waterboy standard) și capacitatea de a controla sistemul pentru a crea toate combinațiile de culori posibile.

Software de control
Acum fântânile incastrate in pavaj pot fi controlate datorită dezvoltării unui nou software care permite controlul total al PLC fără a fi nevoie de cunoştinţe pentru operarea unui calculator. Datorită unui ecran touch, configurarea fântânii arteziene este extrem de simplă, constând doar din setarea tuturor parametrilor electronici necesari, în aşa fel încât fântâna arteziana să funcţioneze potrivit dorinţelor dvs.

Caracteristicile produsului
• Se pot programa maximum 8 porniri şi opriri zilnice, atât pentru partea hidraulică, cât şi pentru cea electrică
• Asigură maximum 10 seturi sau secvenţe de operare ale jeturilor de apă. Mai mult, este posibil să se asocieze jocurile de apă programate cu diferite zile ale săptămânii, astfel încât în fiecare zi să se activeze automat jocurile alese
• Ajustarea parametrilor prin care se controlează înălţimea jeturilor de apă ai fantanii arteziene
• Ajustarea înălţimii jocurilor de apă în funcţie de viteza vântului (reducând-o, dacă este dotat cu variator de frecvenţă sau întrerupând funcţionarea fântânii arteziene)
• Posibilitatea de verificare a funcţionării fiecărui element în parte conectat la panoul de comandă în faza de instalare.

Fantana Waterboy PLUS

Iată o fântână arteziana complet interactivă, concepută special pentru a oferi atât copiilor cât şi adulţilor un loc de distracţie printre coloane de apă care îşi schimbă aspectul în mod spectaculos.

  • Kit de instalare complet, uşor de montat
  • Include o duză multi-jet
  • Sunt incorporate 3 LED-uri submersibile (Alb/RGB)
  • Economie de energie de 85% cu tehnologia LED
  • La cerere, se poate încorpora un panou de control pentru programarea diferitelor jocuri de apă interactive

Caracteristici fantana arteziana

90%
60%
100%
90%
100%

Duza pentru fantani arteziene incastrate in pavaj

Poza duza fantana arteziana incastrata in paviment - Waterboy PLUS

Poza duza fantana arteziana incastrata in paviment - Waterboy PLUS

Doriti mai multe informatii?

Suntem la un pas distanta! Scrieti-ne si aflati mai multe informatii despre posibilitatile de personalizare pentru proiectul pe care vi-l imaginati. Ne puteti contacta la adresa de email contact@bluconcept.ro sau prin formularul din pagina de contact.

Proiecte similare

SHARE