Panza de Apa – Titan Fitness Club


Fantana Cascada - Fantani unicat bluConcept

proiect-fitness-02
proiect-fitness-01

Fantana Cascada

Panza de Apa din spațiul de primire al clienților centrului de fitness Titan atrage privirile asemenea unui magnet. Această fantana cascada cascadă este un element de decor spectaculos, ce aduce un plus de eleganță și prospețime recepției centrului de fitness, creând un spațiu armonios, în ton cu misiunea clubului. Fantana cascada a centrului de fitness reușește să își impresioneze privitorii cu efectul său revigorant, promițând astfel un cadru ideal pentru antrenament și relaxare.

Revărsându-se în valuri hipnotizante, acompaniate de susurul apei atât de liniștitor, această fantana cascada este ideală a îmbrăca pereți despărțitori. O fantana ce transformă într-o clipă orice încăpere dintr-un spațiu comun într-unul remarcabil, Panza de Apa este un concept menit a rezolva atât problema estetică a camuflării pereților despărțitori ingenios, cât și pe cea „psihologică” a creării unui mediu relaxant, fluid, ideal pentru a te concentra asupra propriei persoane.

Pelicula de apă ce îmbracă această fantana cascada se revarsă pe ambele fețe, învăluind spațiul în prospețime și răcoare și creând un tablou cât se poate de natural și autentic. Călătoria apei ce se unduiește are ca destinație finală un pat de pietre de râu, menit a întregi cadrul natural pe care am dorit să îl obținem și a aduce un colț de natură în interiorul încăperii.

Fantana este concepută dintr-un panou de țesătură inoxidabilă, ce garantează durabilitate și rezistență în timp, și se remarcă datorită ușurinței cu care poate fi întreținută și păstrată în stare impecabilă. Un alt element absolut impresionat al acestei fântâni este structura sa independentă, care permite clientului să o mute cu ușurință în orice spațiu dorește, fără a fi necesare echipamente speciale. Acest model de fantana are ca element surpriză un sistem de iluminat LED colorat ce îi dăruiește o aură magică și impresionează privitorul.

Caracteristici Fantana Cascada

Tipul lucrarii: amenajare
Materiale folosite:

  • elemente componente din otel inoxidabil
  • panou Pânză de Apă din tesătură inoxidabilă
  • sistem iluminare LED RGB

Dimensiuni: 1.000 x 2.600 mm (L x H)
Amplasare: Receptie Titan Fitness Club - Bucuresti
Durata de executie: 30 zile

Pret estimat: 2.800 - 3.400 €

Doriti mai multe informatii?

Suntem la un pas distanta! Scrieti-ne si aflati mai multe informatii despre posibilitatile de personalizare pentru proiectul pe care vi-l imaginati. Ne puteti contacta la adresa de email contact@bluconcept.ro sau prin formularul din pagina de contact.

Proiecte similare

SHARE