Panza de Apa – Restaurant KUNNAI


Perdea de apa pentru interior - Fântâni unicat bluConcept

proiect-kunnai-02
proiect-kunnai-03
proiect-kunnai-04
proiect-kunnai-05
proiect-kunnai-01

Perdea de Apa pentru interior

Perdeaua de Apa pentru interior a transformă orice spațiu într-un cadru relaxant care invită la destindere și rupere de cotidian. O fantana cu adevărat spectaculoasă, această perdea de apa este o apariție diafană în orice interior, o atingere suavă a naturii însoțită de susurul apei. Ambele fețe ale pânzei de apă sunt îmbrăcate în valuri senzuale, ce se preling cu delicatețe pe suprafața fântânii.

Efectul relaxant al perdelei de apa pentru interior este potențat de prezența unui sistem de iluminare LED, ce însuflețește tabloul și evidențiază silueta valurilor de apă. Remarcabilă datorită durabilității sale și ușurinței cu care poate fi adaptată oricărui interior, perdeaua de apa este deseori aleasă pentru a îmbrăca pereți despărțitori sau pentru a reinventa spații cu înălțimi mari.

Caracteristici Perdea de Apa

Tipul lucrarii: reamenajare
Materiale folosite:

  • elemente componente din otel inoxidabil
  • vopsire electrostatica conform RAL 7012 Basalt Grey
  • sistem iluminare LED alb

Dimensiuni: 1.300 x 750 x 2.980 mm (L x A x H)
Amplasare: Restaurant cu specific thailandez - KUNNAI - Bucuresti
Durata de executie: 30 zile

Pret estimat: 2.800 - 3.400 €

Doriti mai multe informatii?

Suntem la un pas distanta! Scrieti-ne si aflati mai multe informatii despre posibilitatile de personalizare pentru proiectul pe care vi-l imaginati. Ne puteti contacta la adresa de email contact@bluconcept.ro sau prin formularul din pagina de contact.

Proiecte similare

SHARE