Fantana de perete Tablou – Perete de apa


Fantana de perete personalizata - Companie privată

proiect-romair-01
proiect-romair-02
proiect-romair-03
proiect-romair-04

Fantana de perete

Această fantana de perete pentru interior a fost creată pentru a scoate din anonimat un spațiu de birouri și a aduce un colț de prospețime într-o lume a tehnologiei și ritmului alert. Fântâna tablou decorează cu grație unul dintre pereții încăperii, încadrându-se perfect în tematica spațiului.

Bucurându-se de un sistem de iluminare LED montat deasupra peretelui de piatra, frumusețea fantanii de perete este reliefată în lumină, iar efectul de prospețime este sporit. În bazinul fântânii, pentru a camufla detalii tehnice ale acestei fântâni arteziene de interior, echipa noastră a aranjat pietre colorate în ton cu fântâna.

Privită de la o depărtare de câțiva pași, această fantana de perete pentru interior pare a reda imagine planetei noastre văzută din spațiu, oferind astfel iluzia infinitului și a unui spațiu fără granițe fizice. Astfel, fântâna tablou îmbie la relaxare și visare, sporind randamentul și reîncărcând bateriile celor care își rup câteva clipe pentru a o privi.

Caracteristici tehnice fantana

Tipul lucrarii: reamenajare
Materiale folosite:

  • elemente componente din otel inoxidabil satinat
  • lastră de marmură LUANA periată şi antichizată
  • sistem iluminare LED alb 
  • ansamblu fantani arteziene cu jocuri de apa
  • sistem de purificare apa

Dimensiuni: 780 x 1.480 mm (L x H)
Amplasare: Spatiu de birouri - Companie privată - Bucuresti
Durata de executie: 20 zile

Pret estimat: 1.800 - 3.400 €

Doriti mai multe informatii?

Suntem la un pas distanta! Scrieti-ne si aflati mai multe informatii despre posibilitatile de personalizare pentru proiectul pe care vi-l imaginati. Ne puteti contacta la adresa de email contact@bluconcept.ro sau prin formularul din pagina de contact.

Proiecte similare

SHARE