Fantana de interior in SPA


Pereti de Apa pentru interior - bluConcept

proiect-fantana-interior-SPA-01
proiect-fantana-interior-SPA-02
proiect-fantana-interior-SPA-03
proiect-fantana-interior-SPA-04

Fantana de Interior

Aceasta fantana de interior, amplasată asemenea unei comori ce își așteaptă exploratorii la finalul călătoriei, impresionează prin eleganță și sofisticare. Datorită designului, fântâna se încadrează perfect în interiorul auriu al încăperii, iar sistemul de iluminare LED ce o învăluie în lumină albă îi sporește aura magică.
Această fântână de interior este amplasată în zona de SPA a unei piscine private, mai exact camera destinată relaxării după sesiunea de înot, unde clienții pot opta pentru diverse tratamente oferite de centrul SPA.

Contribuind la crearea cadrului ideal pentru relaxare și răsfăț, această fântână arteziană de interior este plusul de prospețime ce schimbă ambianța spațiului și îi oferă o notă luxuriantă. Fântâna de interior invită la destindere și visare, în timp ce corpul se relaxează și pregătește pentru răsfăț.

Aspectul absolut impresionant al acestei fântâni de interior se datorează panoului de marmură antichizată de tip RainForest și sistemului de iluminare cu LED alb ce adaugă un plus de frumusețe tabloului. Pentru a ne asigura că toate componentele acestei fântâni de interior sunt în armonie cu decorul încăperii, elementele metalice ale acesteia au fost vopsite în culoarea aleasă de client.
Această fântână arteziană de interior, deși simplă în concept și design, reușește să iasă din anonimat datorită accentului pus pe culori și sistemului de iluminare. Contrastând cu albastrul cerului ce îmbracă tavanul și armonizându-se cu auriul pereților, fântâna este evident elementul de decor ce scoate spațiul din anonimat și îl transformă într-un cadru luxos, menit a fi oaza de relaxare în care se vor destinde cei care așteaptă să se bucure de tratamentele SPA.

Tipul acesta de fântână arteziană de interior este ideal pentru o multitudine de spații, atât pentru uz public, cât și pentru cel privat. Datorită dimensiunii sale reduse și ușurinței de întreținere, acest tip de perete de apă poate fi răspunsul căutat atunci când vă doriți un element de decor original, care să aducă un plus de prospețime și rafinament oricărei încăperi.

Caracteristici Fantana

Tipul lucrarii: reamenajare
Materiale folosite:

  • elemente componente din otel inoxidabil vopsite electrostatic
  • placaj de marmura antichizata Rain Forest
  • sistem de recirculare apa ECO
  • sistem iluminare LED alb 
  • marmură decorativă rotunjită

Dimensiuni: 750 x 1.900 mm (L x H)
Amplasare: Zona SPA piscina privata - Ploiesti
Durata de executie: 30 zile

Pret estimat: 1.800 - 3.400 €

 

Doriti mai multe informatii?

Suntem la un pas distanta! Scrieti-ne si aflati mai multe informatii despre posibilitatile de personalizare pentru proiectul pe care vi-l imaginati. Ne puteti contacta la adresa de email contact@bluconcept.ro sau prin formularul din pagina de contact.

Proiecte similare

SHARE