Fantana pentru promovare


Fantani folosite pentru campanii de promovare - bluConcept

fantana-promovare-01
fantana-promovare-02
fantana-promovare-03
fantana-promovare-04

Fantana pentru campanii de promovare

Intrucat fantanile de interior capteaza atentia si atrag in mod natural persoanele in apropierea lor, aceasta solutie de promovare a inceput sa fie din ce in ce mai des folosita de marile companii. Fantana folosita pentru promovare are un puternic impac vizual si ramane in mintea consumatorului atat prin jocul valurilor de apa si sunetul relaxant, cat si prin elementele de brand introduse in cadrul fantanii. Pentru aceste personalizari exista o mare variatate de optiuni, pornind de la materialele folosite, culorile brandului pe care il promoveaza fantana cat si logo-uri sau mesaje. Fiind produse care adesea pases in zona de hi-tech, fantanile de promovare inglobeaza deseori elemente de tehnica precum proiectii video pe ecranul format din apa, efecte luminiase, automatizari pentru dinamica curgerii apei, precum si gadgeturi ce fac posibila interactiunea clintilor cu fantana prin intermediul telefonului sau tabletelor dedicate.

Aceasta fantana pentru promovare a fost folosita in cadrul unei campanii de marketing Starbucks Coffee si a fost montata in interiorul unei cafenele din centrul Bucurestiului. Aspectul fantanii a fost personalizat astfel incat panoul central si ramele sa se contopeasca cu restul amenajarii si sa surprinda clientii atunci cand acestia ajung in apropierea ei. Fantana a devenit rapid centrul de atractie si s-a transformat in cel mai dorit fundal pentru poze si selfie-uri

Caracteristci fantana promovare

Tipul lucrarii: campanie promovare
Materiale folosite:

  • elemente componente din otel inoxidabil
  • panou din otel inoxidabil personalizat cu macheta grafica
  • sistem de recirculare apa ECO
  • marmură decorativă rotunjită

Dimensiuni: 0.90 x 2.00 m (L x H)
Amplasare: cafenea Starbucks - Bucuresti
Durata de executie: 30 zile

Pret estimat: 2.600 - 4.800 €

Doriti mai multe informatii?

Suntem la un pas distanta! Scrieti-ne si aflati mai multe informatii despre posibilitatile de personalizare pentru proiectul pe care vi-l imaginati. Ne puteti contacta la adresa de email contact@bluconcept.ro sau prin formularul din pagina de contact.

Proiecte similare

SHARE