Fantani de Perete din sticla


Modele unicat de Fantani de perete realizate din sticla - bluConcept

fantani-de-perete-01
fantani-de-perete-02
fantani-de-perete-03
fantani-de-perete-04
fantani-de-perete-05

Fantana de Perete

Această fântână tablou este una dintre cele mai frumoase fantani de perete pe care le-am realizat până în acest moment, aducând o mică cascadă în interiorul unui spațiu contemporan.

Un element de decor sofisticat și elegant, ce nu se sfiește să abordeze un aer regal, această fântână tablou înfrumusețează, cu originalitate și stil, recepția salonului Beauty Lounge. Cei care aleg fantani de perete mizează atât pe efectul impresionant creat de prezența acestora în orice spațiu, cât și pe prospețimea pe care acestea o răspândesc.

Multe fantani de perete sunt alese pentru a personaliza un spațiu și pentru a-l face memorabil. Această fântână din sticla reușește cu succes să atingă ambele scopuri, mai ales datorită prezenței sticlei Ultra Clara vopsită într-o nuanță de alb impecabil, încadrată inspirat cu piese de inox, vopsite în aceeași nuanță.

Corpul fântânii a fost zămislit din trei panouri de sticlă, iar piesa de rezistență a ansamblului este logo-ul centrului de înfrumusețare. Rezultatul este unul absolut spectaculos, ce se remarcă prin rafinament și originalitate. Fântâna este amplasată la intrarea în salon, fiind astfel o avanpremieră a profesionalismului și eleganței cu care sunt întâmpinați clienții dincolo de această graniță.

Ca toate celelalte fantani de perete realizate de echipa noastră, și această fântână perete se integrează cu naturalețe și stil în decorul spațiului, ce impresionează prin elemente de decor luxuriante.

Această fântână de perete invită clienții într-un spațiu dedicat frumosului și relaxării, combinând aspectul luxos și rafinat cu prospețimea căderii de apă, ce contribuie la relaxarea și destinderea celor care vor aștepta să se bucure de serviciile oferite de centrul de înfrumusețare Beauty Lounge.

Caracteristici fantana

Tipul lucrarii: amenajare nouă
Materiale folosite:

  • elemente componente din otel inoxidabil, vopsire RAL
  • panouri de sticla Ultra Clear, vopsire RAL, finisate si securizate
  • dozator din otel inoxidabil cu sistem anti-stropi
  • sistem de iluminare cu LED alb
  • marmura decorativa alba

Dimensiuni: 1.60 x 1.40 m  (L x H)
Amplasare: salon de infrumusetare Beauty Lounge - Urziceni
Durata de executie: 30 zile

Pret estimat: 1.800 - 2.800 €

 

Doriti mai multe informatii?

Suntem la un pas distanta! Scrieti-ne si aflati mai multe informatii despre posibilitatile de personalizare pentru proiectul pe care vi-l imaginati. Ne puteti contacta la adresa de email contact@bluconcept.ro sau prin formularul din pagina de contact.

Proiecte similare

SHARE