Coloana de Apa – resedinta privata


Amenajare fantana de interior - bluConcept

proiect-coloanadiaconu-01
proiect-coloanadiaconu-02
proiect-coloanadiaconu-03
proiect-coloanadiaconu-04

Fantana Coloana de Apa

Prin această amenajare cu fantana de interior, echipa bluConcept a reușit să combine grația și eleganța apei cu robustețea și impetuozitatea stâlpului, rezultatul fiind un element de decor situat chiar la intrarea în reședință, ce își asumă rolul de a întâmpina oaspeții. O fantana de interior unică, Coloana de Apa a fost creată pe două fețe de stâlp placate cu ardezie, ce are un aspect rugos datorită clivajului plăcilor de piatră.

Creată pentru a reinventa spațiul și a camufla prezența unei coloane banale, amenajarea cu fantana de interior atrage atenția de la primul contact cu interiorul încăperii, subjugând privirea vizitatorului prin grandoarea sa.

Pentru a nu întrerupe cu nici un element momentul de relaxare al privitorului, bazinului de colectare este mascat de-a lungul treptelor, iar întregul sistem de recirculare și filtrare este ascuns un etaj mai jos, într-o cameră tehnică. Această amenajare de fantana de interior a fost conceputa astfel incat sa nu necesite foarte mult efort și timp pentru întreținere.

Prin acest proiect de fantana s-a urmărit ideea revărsării apei dintr-o fantă îngustă din tavan pentru a oferi un spectacol privitorului prin valurile ce se unduiesc pe panoul suport și dispar în podea, fără a destăinui unde își finalizează călătoria.

Caracteristci fantana

 

Tipul lucrarii: construcție nouă
Materiale folosite:

  • elemente componente din otel inoxidabil
  • ardezie neagră periată şi antichizată
  • sistem de iluminare LED
  • sistem de purificare apă

Dimensiuni: 1.100 x 330 x 3.280 mm (L x A x H)
Amplasare: Resedință privată - Bucuresti
Durata de executie: 35 zile

Pret estimat: 3.500 - 7.200 €

 

Doriti mai multe informatii?

Suntem la un pas distanta! Scrieti-ne si aflati mai multe informatii despre posibilitatile de personalizare pentru proiectul pe care vi-l imaginati. Ne puteti contacta la adresa de email contact@bluconcept.ro sau prin formularul din pagina de contact.

Proiecte similare

SHARE