Fantana arteziana de gradina


Fântâni de exterior pentru gradini mici - bluConcept

proiect-arteziana-gradina-01
proiect-arteziana-gradina-02
proiect-arteziana-gradina-03
proiect-arteziana-gradina-04
proiect-arteziana-gradina-05
proiect-arteziana-gradina-06

Fantana Arteziana de Gradina

Această fantana arteziana de gradina se remarcă în portofoliul nostru datorită aspectului original și materialelor din care este construită. Îmbrăcată în marmură Guatemala, acest perete de apă păcălește ochiul privitorului creând iluzia unei fântâni realizată dintr-o "piele fina". Aspectul final ce impresionează privitorul este evident creația denivelărilor foarte fine care desăvârșesc peretele cascadă.

Fântâna de apă a fost amplasată pe terasa unei reședințe private pentru a deveni parte din tabloul verde în care familia se relaxează și refugiază de rutina zilelor și aglomerația orașului. Datorită panourilor de mamura verde, fântâna este în armonie cu tonurile plantelor și lemnul din care a fost ridicată terasa. Mai mult decât atât, cascada de apă a fost incadrata cu elemente din cupru patinat, pentru a nu întrerupe în nici un fel simfonia tonurilor naturale.

Cu toate că s-a mizat pe un aspect rustic, aceasta este una dintre acele fantani arteziene de gradina ce reușește să îmbine eleganța clasică a unui perete de apă cu prospețimea unui colț de natură. Susurul căderii de apă dăruiește spațiului de relaxare acel detaliu mic care face diferența și contribuie cu succes la crearea unui mediu ideal pentru mese în familie și întâlniri cu prietenii.
La lăsarea serii, cei care se bucură de prezența acestui perete de apă se pot folosi de sistemul de iluminare LED ce răspândește lumină albă, discretă, pentru o atmosferă serenă, cu o notă de romantism. Ce poate fi mai plăcut decât să ai propria oază de relaxare unde te poți bucura de propria ta cascadă?

Bineînțeles, datorită aspectului său unic, această fantana arteziana de gradina poate fi instalată în diferite locații, inclusiv în interiorul clădirilor. Fie că o alegeți pentru grădină, terasă, reședință privată sau spațiu public, cascada de apă îmbrăcată în marmură Guatemala va oferi un plus de originalitate spațiului și va încânta prin prezența sa pe toți cei ce iubesc natura, susurul apei și frumosul.

Caracteristici Fantana

Tipul lucrarii: reamenajare terasa
Materiale folosite:

  • elemente componente din cupru patinat
  • placaj de marmura verde Guatemala
  • sistem de recirculare apa ECO
  • sistem iluminare LED alb 
  • marmură decorativă rotunjită

Dimensiuni: 1.000 x 2.200 mm (L x H)
Amplasare: Terasa gradina privata - Bucuresti
Durata de executie: 30 zile

Pret estimat: 2.200 - 3.400 €

 

Doriti mai multe informatii?

Suntem la un pas distanta! Scrieti-ne si aflati mai multe informatii despre posibilitatile de personalizare pentru proiectul pe care vi-l imaginati. Ne puteti contacta la adresa de email contact@bluconcept.ro sau prin formularul din pagina de contact.

Proiecte similare

SHARE