Perdea de Apa pentru interior birouri


Proiecte cu perdele de apa pentru receptii de birouri - Fântâni unicat bluConcept

perdea-cu-apa-pentru-interior-01
perdea-cu-apa-pentru-interior-02
perdea-cu-apa-pentru-interior-03
perdea-cu-apa-pentru-interior-04
perdea-cu-apa-pentru-interior-05
perdea-cu-apa-pentru-interior-06

Perdea de Apa pentru interior

O perdea cu apa pentru interior readuce la viață simțurile și deschide calea spre întoarcere la natură. Ar fi frumos să putem să ne bucurăm de acest privilegiu în fiecare zi însă, din păcate, ritmul vieții și goana după timp nu ne permit luxul de a ne despărți de rutină și de a ne retrage către liniștea oferită de valurile domoale de apă. De aceea, echipa noastră a reușit să proiecteze „the next best thing”! Perdeau cu apa de „ploaie tropicală” este compromisul idilic ce ne aduce mai aproape de valurile de apă și prospețimea ce le însoțește, fără însă a ne forța să ne lepădăm de hainele realității de zi cu zi, atât la figurat, cât și la propriu.

Un concept inedit ce reinventează ideea de perdea cu apa pentru interior, a fost inaugurat în recepția clădirii de birouri Green Gate din capitală. Având la bază o piscină de sticlă transparentă, suspendată deasupra holului recepției, fantana este desăvârșită de prezența picăturilor de apă, ce pornesc în călătoria lor de la un etaj superior și se înghesuie, asemenea stropilor dintr-o ploaie de vară, pentru a se prăbuși grațios în piscina de sticlă.

Spectacolul este absolut fascinant, în special pentru cei care se vor afla direct sub perdeaua cu apa și vor putea admira prezența delicată a stropilor de apă, fără însă a avea nevoie de o umbrelă sub care să se ascundă. Mai mult decât atât, pentru un plus de spectaculozitate, efectul ploii este amplificat de reflexia undelor de lumină create cu maiestuozitate de valurile ploii, ce formează iluzia unui covor de apă.

Piscina de sticlă securizată are o lungime de 6 x 3,8 m. Toate detaliile tehnice ce fac posibilă această inovație sunt ascunse cu grijă pentru a păstra magia și jocul ploii neatinse. Astfel, instalația de dispersie este ascunsă în tavanul etajului superior, iar camera tehnică pentru echipamente a fost amplasată la un alt nivel al clădirii. Prospețimea și claritatea apei sunt asigurate de un sistem de filtrare a apei cu osmoză inversă, un sistem de purificare a apei, ce are la bază o instalație cu ultra violete, și un filtru de particule fine. Această perdea cu apa pentru interior poate fi considerată ca o variantă a Fântânii Digitale, fiind ușor de controlat și întreținut datorită automatizării sistemului de funcționare prin prezenței unui tablou complex de comandă.

Caracteristici Perdea de Apa

Tipul lucrarii: constructie nouă
Materiale folosite:

  • elemente componente din otel inoxidabil
  • piscina din sticla securizata
  • ansamblu de duze din alama si otel inoxidabil
  • instalatie de circulatie a apei de presiune
  • tablou cu automatizari si comanda
  • sistem de purificare UV
  • sistem de iluminare LED

Dimensiuni: 6.00 x 3.80 m  (L x l), înălțime Perdea de Apa = 9.00 m
Amplasare: recepție clădire birouri Green Gate
Durata de executie: 180 zile

Pret estimat: 18.500 - 26.000 €

 

Doriti mai multe informatii?

Suntem la un pas distanta! Scrieti-ne si aflati mai multe informatii despre posibilitatile de personalizare pentru proiectul pe care vi-l imaginati. Ne puteti contacta la adresa de email contact@bluconcept.ro sau prin formularul din pagina de contact.

Proiecte similare

SHARE