Fantani arteziene plutitoare


Kit-uri de fantani arteziene plutitoare pentru lacuri si piscine - bluConcept

fantani-arteziene-plutitoare-01
fantani-arteziene-plutitoare-02
fantani-arteziene-plutitoare-03
fantani-arteziene-plutitoare-04
fantani-arteziene-plutitoare-05
fantani-arteziene-plutitoare-06
fantani-arteziene-plutitoare-07
fantani-arteziene-plutitoare-09
CERTIFICAT

DE CONFORMITATE

DURABILITATE

INOX / ALAMA

LIVRARE

CURIER RAPID

SOFTWARE

CONTROL FANTANA

ILUMINARE RGB

SISTEM LED DMX

Fantani arteziene plutitoare

In afară de efectul impresionat pe care îl produc, aceste kit-uri de fântâni arteziene plutitoare au și rolul de aerare a lacurilor artificiale. Fără o circulație adecvată a aerului, orice iaz se stratifică, apa caldă rămânând la suprafață, iar cea rece, lipsită de oxigen, în partea de jos. Lipsa oxigenului duce la accelearea procesului de descompunere anaerobă a depunerilor de la fundul iazului, ducând la creșterea cantității de nutrienți și implicit la înmulțirea algelor.

Fantanile arteziene plutitoare reprezintă o soluție excelentă pentru acumulările de apă de dimensiuni mari în aer liber. Aceste fântâni sunt amplasate în special în lacuri naturale sau artificiale, unde oferă o serie de avantaje, dintre care cel mai important este aspectul decorativ. În același timp, fântânile plutitoare contribuie și la pentru oxigenarea apei, ceea ce face ca ele să nu fie doar plăcute ochiului ci și utile.

De ce o fântână plutitoare?

Atunci când alegem o fântână pentru un lac sau un iaz trebuie să luăm în considerare aspecte esențiale, cum ar fi suprafața și adâncimea. Fântânile arteziene plutitoare fac posibilă echiparea unor lacuri sau iazuri mai adânci, deoarece, așa cum sugerează și denumirea lor, nu sunt ancorate de fundul lacului. Acest tip de fântână arteziana poate fi instalat în lacuri sau iazuri cu fundul nisipos sau nămolos. Deși nu sunt ancorate, fântânile sunt legate de fundul apei sau de marginile iazului. În acest fel se previne mișcarea fântânii în urma acțiunii vântului sau a curenților de apă.

O fântână arteziana plutitoare poate avea aproape orice design și orice tip de duză. De obicei, aceste fântâni sunt instalate pe acumulări de apă de mari dimensiuni, unde stropii și zgomotul produs de jeturile de apă nu sunt deranjante. Astfel, prin folosirea a diverse tipuri de duze cum ar fi ‘Palmieri’, ‘Dans’ sau ‘Cascade’ se pot creea diferite tipuri de fântâni plutitoare, personalizate dupa dorintele fiecarui client.

Trebuie spus că se pot realiza fantâni arteziene plutitoare muzicale sau dansatoare folosind cadre din oțel inoxidabil având instalate pe ele becuri, duze sau sisteme de sunet. Acest model fiind potrivit pentru spectacole sau evenimente, deoarece se poate transporta usor dintr-un loc în altul.

Fantanile arteziene dezvoltate de Safe-Rain au fost create în mod special pentru decorarea piscinelor, iazurilor și lacurilor, completând perfect aceste peisaje arhitecturale. Ușor de instalat, kit-urile includ o pompă cu puterea cuprinsă între 0,75 CP și  1,34 CP, iar prin adăgarea de duze se pot realiza diverse jocuri de apă.

SERIILE TITAN ȘI SELECT

Fântânile pentru iazuri din seria SELECT au puterea cuprinsă între 1 și 7.5 CP, constituind elementul principal al tuturor fântânilor plutitoare datorită randamentului lor impresionant. Se comercializează în două variante, pentru a putea fi folosite pentru orice adâncime a apei.

Seria TITAN cuprinde fantani arteziene plutitoare ce au între 7.5 și 40 CP și sunt destinate în special pentru lacuri, motorul și pompa fiind montate pe orizontală. Avantajele includ ușurința instalării, care în principiu nu necesită reglaje. Fântâna poate fi folosită în lacuri cu o adâncime a apei de doar 1.3 m,  iluminarea făcându-se cu până la 20 de lumini submersibile în 6 culori la alegere. Ecranul pompei de asiprație se curăță dintr-o barcă și se poate demonta cu ușurință, fără a fi nevoie de unelte, pentru o curățire completă.

Kit-ul de fantani plutitoare

Sistemul conceput de Safe Rain face ca acest kit de fantana plutitoare sa fiu extrem de usor de montat si intretinut:

  • Ușor de instalat. Aceste kit-uri conțin tot ceea ce este necesar pentru o funcționare corectă.

  • Nu este nevoie decât să le conectați la sursa de curent și să apăsați pe butonul de pornire.

  • În funcție de model, kitul include o pompă verticală de 0,75 CP sau orizontală, de 1,34 CP.

  • Instalarea se poate efectua de către o singură persoană

  • Se pot instala în piscine și iazuri cu o adâncime minimă de 60 cm.

  • Opțional, se pot adăuga sisteme de iluminare 2-4-6-8 PAR-56 sau 2-4-6-8 RGB LED

  • Opțional, oferim panoul de control și protecție

Caracteristicile unei fantani plutitoare

100%
60%
100%
90%
100%

Doriti mai multe informatii?

Suntem la un pas distanta! Scrieti-ne si aflati mai multe informatii despre posibilitatile de personalizare pentru proiectul pe care vi-l imaginati. Ne puteti contacta la adresa de email contact@bluconcept.ro sau prin formularul din pagina de contact.

Proiecte similare

SHARE