Panza de Apa – Perete Cascada pentru piscina


Fântâna Panza de Apa - Fântâni unicat bluConcept

proiect-piscina-01
proiect-piscina-02
proiect-piscina-03
proiect-piscina-04
proiect-piscina-05
proiect-piscina-06
proiect-piscina-07

Perete Cascada – Panza de Apa

Un element de decor absolut spectaculos, atât prin design, cât și prin dimensiune și amplasare, Peretele cascada aflat în zona de piscină a unei reședințe private din Snagov, este cu siguranță o apariție memorabilă. Creat pentru a crea iluzia optică a continuării piscinei pe verticală sau, dacă doriți, a izvorului care umple această piscină, aceste perete cascada taie răsuflarea celui care o privește și încântă prin prospețime și aspect pe cel care are privilegiul de a se scufunda în apele piscinei.

Pentru cei interesați de dimensiunile exacte ale acestui perete cascada colos, menționăm că pânza de apă măsoară 11.6 metri. Imaginați-vă valuri infinite, ce se preling pe ambele fețe ale acestei cascade! O avalanșă de prospețime și răcoare, de frumusețe și grație, ce însoțește sesiunile de înot ale celor care se bucură de această reședință!

Cu toate că pare a fi corp comun cu piscina, acest perete cascada este de fapt o structură absolut independentă, realizată din nu mai puțin de 6 fâșii de țesătură. Este de așteptat ca mulți dintre dvs. să se întrebe dacă, din cauza abundenței de apă și, implicit a umezelii, acest perete cascada pentru piscina este rezistent în timp și poate garanta durabilitatea și funcționarea impecabilă a pânzei de apă. Răspunsul este categoric afirmativ, pentru că țesătura este realizată din material inoxidabil, același lucru fiind valabil și pentru elementele de susținere.

Dar farmecul și frumusețea acestei fantani nu se termină aici, cu valurile sale mereu curgătoare și rezistența imbatabilă. Pânza de Apă devine și mai interesantă odată ce veți afla că aceasta este îmbogățită cu un sistem de iluminare LED RGB, ce invadează spațiul cu frumusețea și jovialitatea unei varietăți de culori, ideale pentru a stimula ședințele de înot și a crea o stare de bine celor prezenți în această încăpere.

Caracteristici Perete Cascada

Tipul lucrarii: constructie nouă
Materiale folosite:

  • elemente componente din otel inoxidabil
  • panou Pânză de Apă din tesătură inoxidabilă
  • sistem iluminare LED RGB 

Dimensiuni: 11,60 x 1,80 m (L x H)
Amplasare: Piscina resedinta privata - Snagov
Durata de executie: 60 zile

Pret estimat: 17.200 - 26.000 €

 

Doriti mai multe informatii?

Suntem la un pas distanta! Scrieti-ne si aflati mai multe informatii despre posibilitatile de personalizare pentru proiectul pe care vi-l imaginati. Ne puteti contacta la adresa de email contact@bluconcept.ro sau prin formularul din pagina de contact.

Proiecte similare

SHARE