Perete de Apa – Zona de Terasa


Fantani Arteziene de Interior - Fântâni unicat bluConcept

proiect-perete-apa-terasa-01
proiect-perete-apa-terasa-02
proiect-perete-apa-terasa-03
proiect-perete-apa-terasa-04

Perete de Apa

Deseori atunci când ne relaxăm pe o terasă și ne lăsăm mângâiați de razele soarelui ne dorim aproprierea unei surse de răcoare și prospețime pentru a echilibra atmosfera. Această fântână arteziană de interior amenajată pe o terasă într-o reședință privată din Pipera este exact ceea ce avem nevoie pentru ca o terasă să devină spațiul ideal de relaxare.
Fântâna arteziană de interior de pe această terasă se bucură de un design elegant, potențat mai ales de materialul pe care cade apa, și anume granit. Notă sofisticată cu tentă luxoasă a fântânii este dată însă de inserțiile aurii ce se împletesc senzual cu granitul Butterfly.

Deși fântâna arteziană de interior se remarcă datorită designului său deosebit, ceea ce impresionează este autenticitatea șipotului fântânii, mai ales atunci când spațiul este cuprins de tăcere. Ideal pentru relaxare și meditație, susurul căderii de apă creează coloana sonoră pentru destindere.

Ce fascinează însă pe cei care vor să afle mai multe despre construcția acestui tip de pereți de apă este modalitatea de camuflare a detaliilor tehnice și ingeniozitatea proiectului. Fântâna arteziană de interior are bazinul de la baza sa ascuns sub nivelul podelei și mascat cu o tăviță pietre decorative, iar bazinul principal montat la un nivel mai jos, în garajul reședinței. Tot acolo sunt ascunse și sistemul de pompare și de purificare cu UV.

Mai mult decât atât, sistemul de iluminare ce pogoară lumini asupra acestui tip de pereți de apă este de cele mai multe ori, ca și în acest caz, mascat deasupra tavanului. Fântâna arteziană de interior din reședință este înrămată cu elemente realizate din oțel inoxidabil, tabloul final fiind în armonie absolută cu stilul arhitectural, parând a veghea asupra relaxării oaspeților și prospețimii din încăpere dintotdeauna.

Caracteristici Fantana

Tipul lucrarii: construcție nouă - amenajare terasă
Materiale folosite:

  • placaj granit Butterfly cu inserții aurii
  • elemente componente din oțel inoxidabil satinat
  • marmură decorativă albă rotunjită
  • sistem de purificare UV
  • sistem de reumplere automată
  • sistem de automatizare și pornire cu telecomandă

Dimensiuni: 1.200 x 2.700 mm (L x H)
Amplasare: Resedintă privată - București
Durata de executie: 45 zile

Pret estimat: 2.500 - 7.800 €

 

Doriti mai multe informatii?

Suntem la un pas distanta! Scrieti-ne si aflati mai multe informatii despre posibilitatile de personalizare pentru proiectul pe care vi-l imaginati. Ne puteti contacta la adresa de email contact@bluconcept.ro sau prin formularul din pagina de contact.

Proiecte similare

SHARE