Perete de Apa – Receptie birouri


Fântâna de Perete - Fântâni unicat bluConcept

proiect-dionisie-01
proiect-dionisie-02
proiect-dionisie-03

Perete de Apa

Cei care au comandat acest perete de apă au știut de la bun început că fântâna decorativă de interior care avea să le decoreze recepția spațiului de birouri va fi impunătoare și memorabilă, fără a compromite efectul de relaxare și înviorare. Într-adevăr un astfel de perete de apă nu poate fi caracterizat decât prin acest joc al antonimelor, împrumutându-și elementele definitorii atât din sfera luxului și eleganței, cât și din cea a prospețimii și naturaleței.

La o primă privire, acest perete de apă se remarcă datorită designului modern și dimensiunii sale copleșitoare. Bineînțeles, fără nici un dubiu, acesta s-a și dorit a fi efectul asupra privitorului: grandiozitate. O fântână decorativă de interior impresionantă, de o eleganță aparte, ce domină încăperea și atrage inevitabil toate privirile spre ea. Aceste perete de apă a devenit regele unui spațiu dominat de altfel de o combinație inspirată și inteligentă a mai multor elemente de design și influențe, creație a unui arhitect francez.

La o privire mai atentă un întreg univers de detalii se vor arăta privitorului. Această fântână decorativă de interior a fost realizată cu marmură Rain Forest cu aspect antichizat și îmbogățită cu frezări orientale menite a accentua valurile formate de căderea apei. Mai mult decât atât, aceste elemente de design potențează și efectul sonor al peretelui de apă, spațiul fiind învăluit într-un murmur plăcut ale curgerii valurilor.

Insistați câteva secunde în plus în a admira acest perete de apă și veți descoperi că panourile sale sunt de fapt piese uriașe ale unui puzzle, recompuse cu grijă și talent de echipa noastră pentru a păstra intactă venatura și frumusețea pietrei.

Această magnifică fântână decorativă de interior are ca atingere finală o ramă neagră ce o încadrează cu eleganță și îi evidențiază somptuozitatea și finețea. Însă, tocmai când credeați că spectacolul acvatic se oprește aici, veți descoperi sistemul de iluminare RGB ce invadează acest perete de apă din toate colțurile amplificând farmecul și frumusețea fântânii.
Un element tehnic foarte util pentru cei care se decid să investească în această fântână decorativă de interior este sistemul de golire automat și cel de purificare prin UV, care asigură prospețimea și starea impecabilă a peretelui de apă, precum și ușurința întreținerii.

Caracteristici Fantana

Tipul lucrarii: amenajare receptie
Materiale folosite:

  • placaj marmură Rain Forest antichizată cu frezări orizontale
  • elemente componente din otel inoxidabil
  • sistem de reumplere automată
  • sistem de purificare UV
  • sistem iluminare LED RGB cu telecomandă
  • marmură decorativă albă rotunjită

Dimensiuni: 4.630 x 3.700 mm (L x H)
Amplasare: Clădire de birouri - București
Durata de executie: 60 zile

Pret estimat: 6.500 - 12.700 €

Doriti mai multe informatii?

Suntem la un pas distanta! Scrieti-ne si aflati mai multe informatii despre posibilitatile de personalizare pentru proiectul pe care vi-l imaginati. Ne puteti contacta la adresa de email contact@bluconcept.ro sau prin formularul din pagina de contact.

Proiecte similare

SHARE