Doriti mai multe informatii?
Sunati la 0751 234 822

Fantanile bluConcept pentru aniversare 19 ani Revista Casa Mea

Fântânile bluConcept prezente la evenimentul din data de 25 octombrie 2016

Anul acesta, se împlinesc 19 ani de când a apărut pe piaţa de home & deco revista Casa Mea, moment marcat printr-un eveniment care a avut loc în eleganta locaţie Jubilé The Ballroom –Pipera.

Peste 150 de invitaţi, designeri, arhitecţi şi reprezentanţi ai celor mai importante companii din domeniu au sărbătorit alături de membrii redacţiei.
Maestrul de ceremonii a fost încântătoarea Monica Davidescu, care i-a introdus pe cei prezenţi în lumea Casa mea.

19 ani de evoluţie, de reinventare, de profesionalism. În paginile publicaţiei noastre aţi putut găsi în fiecare lună inspiraţie pentru casă, idei pentru amenajarea locuinţei şi a grădinii, proiecte Do it Yourself şi articole adaptate perioadei calendaristice.

Focusul a fost pus întotdeauna pe crearea propriei oaze, în care, atunci când păşiţi, să vă încărcaţi cu energie pozitivă, să visaţi, să vă faceţi planuri şi să vă bucuraţi de timpul petrecut împreună cu cei dragi. Pe scurt, în prim-plan s-a aflat mereu ceea ce cu mult drag spunem „casa mea!”.

Sponsorii evenimentului: Agriro, Atelierul Moenra, bluConcept, Camelonia, Cramele Recaş, Delta Studio, Decora House, Elis, Gavia Concept, Ideal standard, Imperiosso, Miele, Menatwork, Noblesse Interiors, Praktiker,Trends & Ideas

Poza cu fantani inchiriate in cadrul evenimentului de aniversare a 19 ani pentru Revista Casa Mea

Poza cu fantani inchiriate in cadrul evenimentului de aniversare a 19 ani pentru Revista Casa Mea

Poza cu fantani inchiriate in cadrul evenimentului de aniversare a 19 ani pentru Revista Casa Mea Poza cu fantani inchiriate in cadrul evenimentului de aniversare a 19 ani pentru Revista Casa Mea Poza cu fantani inchiriate in cadrul evenimentului de aniversare a 19 ani pentru Revista Casa Mea

Poza cu fantani inchiriate in cadrul evenimentului de aniversare a 19 ani pentru Revista Casa Mea

 

 

 

 

 

 

 

 

Alte Articole

Comments are closed here.